Ale sie osobiście denerwuje,ale denerwuje sie w dobrym tego słowa znaczeniu!!!Do 19.30 juz niedługo,coraz blizej.Pokazmy sie dziś z jak najlepszej strony,niech ten wieczór przejdzie do HISTORI
pozdro dla wszystkich kibiców naszej Cracovii,zycze ZDARCiAA GARDEŁECZEK
DOOOOOO booojuuu CRACOVIAAAA...............
-
-
Ale NAPIĘCIE!!!!
Ja tez mam podobne nerwy!;-) od kąd wstałem hehe. 19:30 wszyscy na Pasy!!!!!!!!
do boju
do boju...
do boju
Cracovia!!!
od 14 juz tylko 5 i 1/2 godz.....
Ja juz nie moge wysiedziec:D:D:D:D Ale emocje;]
no mnie juz energia roznosi !! najchetniej juz teraz bym tam pojechał!!
zdzieramy gardła jak sie da najglosniej
! //////////////P////A///S///Y///////1///9///0///6/////////////////
Normalnie czuje sie jak przed ustną matura(język polski)na którą nic nie umiałem,a jednak zdałem:D:D:D.Ale w swoich ZAWODNIKÓW wierze,że potrafia grać w piłke :--))))powodzenia CRaCOviO
Jazda na maxa.Trzeba zniszczyc Odre,bawic sie dobrze i do domu spac bo jutro rano do pracy
ja zedre dzis struny glosowe conajmniej na miesiac :]
na pełnej ku*wie wszyscy razem :)
ja zedre dzis struny glosowe conajmniej na miesiac :]
na pełnej ku*wie wszyscy razem :)
Do Bojuuu Cracovia ...
Taaa, ja tez dzisiaj gardlo zdzieram :). Mam nadzieje ze ktos nagra dzisiejszy doping, bo czuje ze bedzie zajebisty i milo by bylo sciagnac sobie go pozniej z netu, gwoli przypomnienia ;)
i pogoda sie robi ;-)
oj i to zajebista :)
oj! nerwy, nerwy!
Panowie, tworzymy k... historię!!!
Wszyscy muszą dopingować na maksa!!
za chwilę nastąpi otwarcie bram stadionu....
mam identyfikator z zeszłego sezonu - pytanie czy wejde na niego????????????prosze o odpowiedź!!!z góry dzięki!!pozdro z jaworzna
wejdziesz
Jakto za chwile? Czemu tak wczesnie???
Qrwa, ja wyjadkowo wczesnie sie wybieram czyli 16 do autobusu, a tu sie okazuje ze i tak za pozno :(
Mnie już normalnie nosi najchetniej to bym od rana koczował już pod bramami stadionu :D pozdro dla wszystkich pasiastych i jazda dziś na maxa! :D
3 godz 58 minut :D:D:D
Za 3 i 0,5 godziny panowie (i panie) widzimy się na Kałuży a pogoda jest jak na święto przystalo!!!
w koncu po tylu latach
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)