hehehehe ale podobno idzie sie na stadion z POwiśla godzine na butach;] podobami sie isc w pareset osób i huralny spiew przez całą wawe;]
-
-
JAK NA LEGIE!!?
a ja niemam czipa !! i niewim czy sie dostane jak sie zapisze
była pokazana droga Kolejorza na stadion ( w klatce ):)
NIe wiema jak to ma wyglądać z tym wszytskim ale klub nie wie nawet o tym ze ten pociąg jest załatwiany. Byłem dzisiaj i pytałem. Może ktoś konkretnie odpowie czy jedziemy? Czy będą bilety? Czym jedziemy? Itp. Zwłaszcza interesuje mnie sprawa cipów. Ja go mam ale wyrobionych i przesłanych do klubu jest 170 szt - a to jest śmieszne żeby organizować pociąg jak nas tyle bedzie.
MIŁOŚĆ WIARA WALKA LECH CRACOVIA nARKA!
przestancie pier.... oczipach tylko zapisujcie sie
wszyscy jedziemy i nie pierdolic głupot ja chipa wysłałem i jeszcze nie dostałem i pewnie nie dostane ....
Niech pierwsze osonby ktore maja czipy wejda przez bramke i na szybkosci zdemontuja czytnik i po sprawie ;d A tak na serio z c.ipami czy bez jedziemy !!!
ostatnia oficjalna wiadomoc to:
Pociąg specjalny na Legię!!!
Stowarzyszenie Koło Sympatyków KS Cracovia organizuje pociąg specjalny na najbliższy mecz wyjazdowy z Legią Warszawa (niedziela, godz. 16). Koszt przejazdu ok. 50 zł. Zapisy przyjmowane będą od dzisiaj, od godz. 17-tej w Cafe Enigma, ul. Miodowa 43. Wkrótce więcej informacji na temat wyjazdu.
hmmm............do Gdyni płaciliśmy po 60 zł.
marcin tylko że to nie był specjalny .... jak coś załtw taniej, tylko pamietaj o kaucjach za zniszczenia i kasie za jakieś hamulce ręczne w drodze.
A po ostanim zle obliczonym koszcie pociagu do Wrocławia nikt nie bedzie ryzykował swojej kasy.
Wiadomość zmieniona (25-08-04 19:50)
ja to rozumie robin.........
............tylko trochę głupie podejście do sprawy.......a jak będzie wszystko ok to będę miał zwrot ??......czy zato że kosztuje więcej to sobie mogę ręczniaka pociągnąć ??
marcinksc to zapierdalaj intercity za 85 zeta w jedna strone.
może samolotem ???
jake- tak dla twojej wiadomości jak tylko odbiorę czipa to idę się zapisać do enigmy.......poprostu chcę jechać , mam tylko nadzieję że wszyscy obecni w pociągu będą mieli zapłacone za przejazd !
Wiadomość zmieniona (25-08-04 21:17)
na Legie? Na polnoc...
jest specjalny pociag mamy miec 600 biletow wejdziemy bez chipow.legia sie szykuje na nas ostro my tez bierzemy gruby sprzet jazda z krawatami.
cracovia hools
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)