no ja widze w TV, ze jeszcze 3 miuty :)
-
-
pozostałe mecze 3 kolejki extraklasy
no prosze, kłamie ta Interia :)
ale jaja...
No ale coz, ZYRO sedziowal :))
0:0
taki j...bany układ:
z Łęczną gramy - muszą wygrać i wygrywają
z Odrą gramy - porażka by ich pogrążała i przegrywamy
z Legią mamy grać a oni zrobią wszytsko by więcej punktów u siebie nie tracić
... ale wierzę w kolejną niespodziankę w Warszawie :):):)
a teraz czas na kontrowersje: był karny na Bojarze czy nie?
pan Witek powie że z tej kamery nie za dobrze widać, że był ruch ciałem ale on by tego nie zagwizdał :):)
mam nadzieje że zjadą sędziego za kartkę dla Basterka.
prosze o relacje co powie Pan Wit, gdzyz przez malzonke zmuszony zostalem przelaczyc na "Solaris" ;-))
Wiadomość zmieniona (22-08-04 21:24)
Jesteście za nami :P a miały być puchary po wygranej w pierwszym meczu z nami :D haha
2004-07-30 Zagłebie Lubin - Cracovia Kraków 2:5
Karolo powiedz szanownej małżonce że to wersja ocenzurowana i nie ma w niej sceny gdzie Clooney pokazuje swój tyłek:):)
może się uda:)
siwylubin--niedygaj małolat na wiosne też wam 5 walniemy.......DO ZERA !!!!
Pac-Man - przeszlo jej... "wypisala sie" z ogladania filmu, no wiec czekam na Wita :)))
Siwylubin - fajny masz samolot, ze tak, o Wielki Kibicu Zaglebia, szybko z Wawy do swojej wsi wrociles...
Widzę, że nie tylko ja żałuje tej straty punktów przez Legię, ale z drugiej strony nasze chłopaki wyjdą pewniejsi siebie na boisko, jak będzie zobaczymy za ok. 164 godziny
może by tak naszym z kamerą wjechać jutro do szatni jak będa analizowali swoje błedy:):)
Niewiarygodne, że to grała Legia. Bardzo słaby mecz Legii; Zagłębie mogło nawet wygrać!!! Mają równie słabą obronę jak my. A może jeszcze gorzej. No i kichę grali w ataku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)