Przy światłach w piątek o 19.30 (?) wybiera się ktoś ? czy będziemy mogli wogóle wejść ??
-
-
Trening
to samo chciałem pytanie zadać...
JA BYM POSZEDŁ
Na Teraz Pasy jest info że trening na Kałuży jest zarówno dziś jak i jutro o 19:30.Można sie wybrać ale czy Hektor nie będzie robił problemów ????
JAK BEDA WPUSZCZAC TO IDE NA 100% TYLKO CZY BEDA??????? WATPIE W TO!!
no to jak sie zbierzemy w pare osob to hektor nie bedzie mial co wpuszczac czy nei wpuszczac hehe
To umówmy sie dziś w jednym miejscu zaraz przed treningiem w kilka osób i wejdziemy na pewno!Razem z Hektorem ;)Co wy na to ?????
Ja dziś nie dam rady ale jutro bym sie pzeszedł!!!!!! napiszcie czy mieliście problemy z wejściem czy nie!!!
no to ja proponuje zebrać sie o 19.20 przed myjnia albo tam na rogu gdzie sa zapiekanki po 3.50
tam gdzie zapiekanki!!:) ja bede z kilkoma osobami!!:)
Czyli dziś 19:20 pod zapiekankami.Kto jest "ZA" niech sie wpisuje.Nas na pewno bedzie 4 a może nawet więcej.
nas dwoch
jak tylko dam rade to sie pojawie
Heh wlasnie SaNtO nas dwóch :]
ja też powinienem być !!
ja tesz sie wybieram z Kumplem z Bloku:]
moze byc ciekawie bo psiarnia ma trening o 17 u siebie a do nich chodzi wpizdu ludzi na trenigi!!!!!!
Ja jutro pewnie pojde, dzisiaj juz nie mam sily...
PIASKI WIELKIE DEKLARUJA PRZYJAZD W SILE OK 6 OSOB:)
ja przeczytałem pieski :]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)