czesc X
od 17:30 zostalo 2 godzin
Wiadomość zmieniona (21-08-04 10:20)
Wiadomość zmieniona (21-08-04 17:26)
-
-
wszystko jasne ,,czyli remont stadionu czesc X
Czyli do konca remontu coraz blizej......
ja tak sie glebiej zastanowic to jednak nie ....bo z tego co mozna przeczytac to remont trwac bedzie nadal ,to jest tylko prowizorka ........
ktora zezwoli aby mecz 21 odbyl sie na naszej ziemi swietej ...ale jest jeszcze troszke do zrobienia.......
Wiadomość zmieniona (20-08-04 07:49)
Senior-Blues: otwieranie temat dot. remontu to Twoje nowe hobby ? ;-)
No i ciągłe liczenie do tej 19.30 ;-)
Kid zaczynam sie obawiac ,ze ten temat moze spokojnie trwac do 0bchodow 100 lecia Cracovii
piotrdl4 jak czekalem 20 lat to teraz moge liczyc godziny a nie lat a jeszcze jest jedno w tym dobre ,ze wiem o ktorej godzinie jest mecz
a od 21:30 juz tylko 70 godzin....
nie no panowie w pasy, dach to macie z.a.j.e.b.i.s.t.y
szkoda kasy na taką prowizorkę
przynajmniej mamy ....
sorki!
a jak to będzie, że jeszcze zagramy na węższym boisku?
czy będzie szarfa biało-czerwona, czy zaraz za linią autu będzie klepisko(czyt. będzie dorastała trafka)?
też się nad tym zastanawiałem ...
Zakładam "fanklub" naszego "osranego" daszku :) Daszek nasz jest blaszany, wpyty i wy**** w kosmos... a jak deszczyk będzie zacinał w tę blache to nawet całe D tego nie zagłuszy hehehhe DASZEK ROX ;)
Ja się zapisuję!!!
mam sektor B ale będę chciał się jeszcze tam załapać, byleby ten słup wy....bać.
Viva osrany daszek !!!
nawet pewno od tych kropli będzie super stereo, Paweł w spikerce będzie musiał się namęczyć.
dzien sie konczy i nie ma ani jednego zdjecia szkoda ........
:( chciałem ale mnie aparat zabrali :(
a pozatym to bylem zobaczyłem i (w sumie) uwierzylem!!!!!!!!!!
zapomniałem dopisać zę zdążąoczywiście :)
Kto Ci człowieku aparat zabrał ? Co ty mówisz ?
pisalem wczesniej (w poprzedniej częsci) ze na wakacje pojechał :) wraz z siostrą i jej mężem:) a pożyczyć mi się nie udało!!!!!!!!!!!!
AHA ! Ja sie spiołem, że ci na stadionie zabrali ;) hyhyhhy.... Jak na obiekcie wojskowym ;)
arkapina ...to napisz czy piasek pomalowany na zielono dobrze udaje trawe.....i jak ten daszek wyglada.......a schodki dla VIP to podobno drabinka do nieba...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)