Gratulacje,dla nich.
Kultralny doping,mini kartoniade zrobili.
Za to nie rozumiem czesci naszych,jak spiewali w pewnym momencie "coscie tak cicho,wy kur.. coscie tak cicho".
Eh...chyba nigdy nie dojde do tego, po co takie piosenki sa intonowane...
-
-
Czy zorganizowana grupa SYMPATYKÓW Odry zjawi sie na meczu?
to chyba były małe flagi a nie kartoniada (ale ciemno tam w sektorze gości wiec moge sie mylic) :) fajnie że przyjechali...no i trzeba im pogratulować zwycięstwa ich drużyny...niestety....:(
bylo nie zle , jest coraz lepiej , a z druzyna coraz gorzej :(
no no fajnie ze przyjechali, ilu ich było gdzies??niecale 100??moge sie mylic
a mnie to się wydaje że to raczej balony były...
Dla mnie kartoniada,ale moge sie mylic:)
nie to były takie śliskie papierki jakie miała Korona na hutniku
Pani Dementorowa ma rację! To były balony czerwone i niebieskie. Pomysł całkiem fajny!
I doczekali się zwycięstwa... Gratulacje!
Siedziałem na B tuż obok nich, goście naprawdę pełna kultura, doping - tyle k....,ch...i innych jakie na nich leciały z wielu miejsc to trudno nie było usłyszeć. Jezu trzeba się przyzwyczaic że to I liga, niejednokrotnie jeszcze przegramy ale nie jest to powód żeby po wszystkich tak jechać a w szczególności po gościach którzy naprawde byli spokojni i pokojowo nastawieni.
balony czerw i niebieskie ktore potem strzelaly
no i wreszcie wygrała ODERKA!!!!!!!!!!!!!wlasnie wróciłem z meczu!!to były balony
Bravo dla Was,pokazaliscie sie z naprawde niezlej strony.
Szkoda, ze nie udało nam sie wnieść pozostałych zabawek. Nas w sektorze 82 osoby wg listy. Dopingowalismy cały czas, ale słychac nas było chyba jedynie w przerwach miedzy waszymi spiewami. Wasz doping - dla mnie osobiscie szok - na początku po prostu rewelacja.... Troche szkoda bluzg z waszej strony i kilku frajerów w sektorach koło nas - ale to jest wszedzie, u nas tez.
Nie martwcie sie, bo nie gracie źle i o utrzymanie możecie byc spokojni. Ogracie sie troche wiecej i wtedy powalczycie o wyzsze cele. My tez w tym sezonie nic wiecej nie zwojujemy...
ODRA WODZISŁAW
Wiadomość zmieniona (22-08-04 01:33)
i to rozumiem..
a do tych co sa pelni krytyki: przestancie biadolic itp bo co kazdy temat to bla bla bla
Jedyne czego nie rozumie to dlaczego niemoglismy wniesc ty styropianowych napisow??
Ekipa Odry była w porządku. Też uważam za debilizm tą "jazdę z kurwami" i "kurwy pokonamy". A już w Łęcznej nie było bluzgów. Wygląda zatem na to, że ekipę wyjazdową mamy już dużo bardziej cywilizowaną, a u siebie zbyt wielu napinaczy się pojawia. Wnioski dla mnie są jasne....
FIKUS,tego typu przyspiewki zaczyna kto?
Dzieci i zachlani idioci w mlynie...
Jak wiecie zaczeliscie od "gola gola gola strzelcie ****** gola" no to my wam odpowiedzielismy ze zaraz strzelimy i chwila momenta a zaraz bylo 2:2 LOL a jak na złosc to wam za chwile strzelilismy na 3:2 no ale coz ;)
Doping wasz dosc dobry szczegolnie jak caly stadion krzyczy "Hej Hej Cracovia" jestem pelen podziwu dla zgrania zgredow z młynem u nas takie zeczy bede chyba mozliwe za 20 lat :(
Szkoda ze nei wnieslismy piro :(
Pozdro
[img]http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/liga-jesien/odra/images/odra054.jpg[/img]
Wielkie brawa dla odry.Przyjechali w niezlej liczbie. Ostatnio chyba Ruch byl tak licznie na naszym stadionie. Wielkoie brawa
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)