Jak w temacie.
Wiem,że to może głupi temat,ale chciałbym wiedziec czy sektor dla gosci jest juz gotowy na przyjecie zorganizowanych grup
-
-
Czy zorganizowana grupa SYMPATYKÓW Odry zjawi sie na meczu?
Czytam na okrągło "TMK" i patrze a na psiarni było ich 57 !!! wywiesili 2 flagi. było to 14-16 maja 2004
No od dłuższego czasu niebyło napisane na forum ze nie wpuszczają przyjezdnych, czyli pewnie jest gotowy, a jak jest gotowy to ktoś sie zjawi
na ich forum pisze ze sie wybieraja w liczbie 300 osób tj 3 autokary!!
www.odrawodzislaw.pl
jakie 300 osób???? Co wy to byłby ich wyjazd życia!!!!! maks 100-150
Mój kuzynek,wierny Wiślak,mówi,że zawsze kibice ODRY sie zjawiają.Może nie w liczbie 300 osób,ale góra 150 osób.W kazdym badz razie,każda grupa ze slaska jezdzi na wyjazdy i SZACUNEK dla nich
no fajnie by było jakby przyjechali :]
przyjada to beda , czym tu sie przejmowac ?
bo to by poprawiło widowisko
Beda,zerknijcie na ich FORUM.Rozwieszaja plakaty po całym Wodzisławiu,które zachecaja na wyjazd.
Zapraszamy Odre,napewno bedzie jeszcze fajniej,kiedy oprócz,nowego stadionu,atmosfery,jupiterów,zjawi sie liczna grupa i tez bedzie zywiołowo dopingowac
http://odra.wodzislaw.pl/cgi-bin/forum/cgi-bin/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1091789427
chciałem zauważyć że jak 3 autokarami przyjedzie 300 osób to po wysiadce z takiego autokaru już na nic nie będą mieli siły :)
No chyba że będą to przegubowe ikarusy :-)
no chyba ze kilkanascie osob zajmie miejsca lezace w schowku na bagaze :)
nie nabijajcie żesz sie z nich :)
może po prostu mali są :|
czytałem ich forum oni liczą że będzie ich około 100 więc szykuje sie fajne widowisko
mogą jeszcze na dachu zasuwać - w Iraku to teraz modny srodek lokomocji
A dawać ich tu!
Niech zobaczą kto w Krakowie ma najlepszych kibiców!
Beda tez ich ziomkowie z Radomska.
Niech przyjada chociaz nie bedzie luki na trybunach i zdjecia beda ladniej wygladac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przynajmniej jeden FAN ODERKI powinien się pojawić :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)