Clepardia (pewne) i Garbarnia (tak słyszałem) uzyskały wczoraj zgodę na przełożenie swoich meczy na godz 15.00. Uzasadnili to tym, że zarówno wśród działaczy jak i zawodników jest dużo kibiców Pasów i chcą oglądnąć mecz. Szaleństwo?
-
-
Mecz z Odrą o 19.30
drukers ja sobie tego nie wymyslilem tylko przeczytalem na www gdzies , nie wierzysz to poszukaj :P wole bez walkowera wiadomo :D
dzis byłem na Wielickiej i słyszałem taki tekst !!! mecz w sobote ?? oj to nie zdąrzymy z remontem -kurcze rzeczywiście - ale zaraz o której jest mecz o 19:30 eeeee to spokojnie zdąrzymy .
moglby byc o 20 ale i tak dobrze ze nie jest o 18 :)))
Projo oni chyba maja robote ustawiona z dokladnoscia do 1 sekundy do soboty sie nie wyrobia ale do 18:30 w sobote wyrobia sie :P
wurst dokładnie seniorzy powiedzieli że jak mecz będzie o 17.30 to Clepardia odda mecz walkowerem a jeśli chodzi o przełożenie meczu to plakaty będą z nową godziną czy rozwieszone już są ze starą ??
SaNtO: a w ogóle będą rozwieszane?!
hmm wsumie to jeszcze nie widziałem ...
Obawiam się, że ich w ogóle nie zobaczysz...
Ale obym się mylił (piszę absolutnie szczerze!)
Sorki że odbiegam od tematu, chciałem się spytać jak bedzie z wejściówkami dla kobiet przedtem miały opołowe tańszy wjazd czy to zostało??
witam kibiców Cracovi!!!!!!!!i informuje ze napewno sie zjawimy w KRakowie.wiec do soboty!!!!!! TYLKO ODRA MKS
Wiadomość zmieniona (18-08-04 22:21)
mamy nadzieje ze w dobrej liczbie sie pojawicie odra!!!!! bedzie atrakcyjniejszy mecz przynajmniej:)
goście?..heheh..niewieże
POKUS, KIBICE ODRY NA 100% ZAWITAJĄ W KRAKOWIE , W SILE OK 100 OSOB:)
Witam
Wg mnie powinno nas byc wystarczajaco duzo jak na nas :) a nie chce podawac jakies konkretnej liczby bo to jak zwykle zalezy od pogody :( Ja juz bilet mam kupiony wiec dozobaczenia w sobote na meczu :)
Osobiscie postaram sie oto zeby nie było bluzg na Cracovie ;)
Pozdro
"Osobiscie postaram sie oto zeby nie było bluzg na Cracovie ;)"
to postaraj sie dobrze bo my nie lubimy jak się na nas brzydko mówi ;)
no nawet wam tego radzimy zebyscie sie postarali i to dobre ,,, tak z dobregop serca radze:)
widziałem plakaty na miescie ! tylko nie widziałem jaka jest na nich godzina ! :)
Z katowckiej GW:
Cracovia - Odra
Piłkarzy Odry czeka również trudne zadanie, bo wodzisławianie wyjeżdżają na mecz do solidnego beniaminka. Dla Cracovii spotkanie będzie o tyle szczególne, że na własnym stadionie w meczu ekstraklasy wystąpią pierwszy raz od dwudziestu lat (dwa pierwsze mecze w tym sezonie rozegrali na wyjeździe).
Odra przegrała osiem ostatnich meczów w lidze. - Cały czas rozmawiamy o tym i każdy zdaje sobie sprawę z ciężaru takiej passy. Dlatego chcemy ją jak najszybciej przerwać - przyznaje Mariusz Muszalik, piłkarz Odry. Wodzisławianie zagrają bez kontuzjowanego od dłuższego czasu Piotra Szymiczka. W składzie Odry na pewno zabraknie również obrońców Romana Madeja i Błażeja Jankowskiego, który trafi do Widzewa Łódź. Piłkarz rozważał również propozycję Piasta Gliwice, ale ostatecznie zdecydował się na łódzki klub. Szansę na debiut w sobotnim meczu mają natomiast dwaj nowi piłkarze Odry: Nigeryjczyk James Oamen i Marcin Dymkowski. - Wreszcie chcemy przełamać złą passę i zagrać dobry mecz. Oby to był właśnie ten w Krakowie - mówi Ryszard Wieczorek, trener wodzisławian. Początek spotkania o godz. 19.30.
POGODA NA SOBOTĘ :
http://pogoda.wp.pl/mi.html?mid=1201105&date=2004.08.21
Niestety prawdopodobny deszcz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)