No ja też ... :D dziś pewnie sie dowiemy jesszcze co z M. Citką !
-
-
Czy potrzebny nam Świerczewski?
kolejny pomocnik...........niedlugo beda mowic ,ze Cracovia z pomocy slynie,,,,,,
Malo kto dal w pysk Zidanowi ... to jest osiagniecie "Swira" ... ale teraz stajemy sie klubem gasnacych gwiazd ... nie podoba mi sie to - mam nadzieje,ze Stawowy ma wszystko przemyslane i bedzie krotko trzymal Swierszcza ...
Swir zdecydowanie TAK potrzeba nam rutyniarzy a o atmosfere e drużynie się nie martwie Swir grał ostatnio w LECHU i był wyróżniającym się zawodnikiem.Baranek robi za dużo błędów i taki rywal napewno mu się przyda!!!
No to juz 2 od nas jest w Cracovi!! POZDRO
wie ktos moze, dlaczego Świerczewski JUZ nie gra w Lechu??
sprzedal strzala jakiemus pismakowi chyba..
Może zatrudnic go na umowę o dzieło: "Porządek z pismakami" :-)
Świr nadaje sie najlepiej do zrobienia porządku ze starowiczem, fijałkiem, olejarczyk i innymi niewyparzonymi pismakami? :-)
Swir nie gra w Poznaniu gdyz nie dogadal sie z naszym zarządem. Poszlo jak zwykle o siano. Sam Swierczewski byl nawet sklonny grac za mniej niz w poprzednim sezonie (tak mowil w wywiadach) ale jak mu zaproponowano mniejsze siano to sie nie zgodzil. Ciezko powiedziec o ile mniejszy kontrakt mu zaproponowano( podobno o polowe mniejszy). Choc twierdzil ze moze grac za polowe. Na poczatku mówili tez ze maja juz wszystko dogadane tylko musza poczekac co bedzie w sprawie Swir- red. Godlewski. A sprawa sie wyjasnila a kontraktu nie podpisali.
Nie chodzilo tu o to ze jest za slaby i sie nie nadaje. Wrecz przeciwnie po tym co pokazal w koncówce sezonu nikt nie mial watpliwosci ze przyda nam sie w Pucharze Uefa. Niestety nie udalo sie nam go zatrzymac. Szkoda.
Pozdrowienia dla Cracovii i Piotra Swierczewskiego.
Świerczewski .............. - ten to potrafi!!!!!!!!!!! Musi koniecznie u nas zagrać!
DZISAJ MIAŁ PODPISAĆ KONTRAKT CZY COŚ JUZ JEST WIADOME??
ja mowie stanowczo NIE !!! to nie jest zawodnik na nasza druzyne !!!
Świerszczu był około 16.30 widziany na Kablu, podobno miał rozmawiać o kontrakcie.
Podtrzymuje to co mówiłem tu wcześniej - uważam że Świerszczu nie pasuje do tej drużyny mentalnie.
Jednak to trener ma swoją koncepcję i jeżeli wytypuje Świerszcza do pierwszej jedenastki bierze pełną odpowiedzialność za swoją decyzję, którą kibice powinni uszanować.
Świetny pomysł z tym Świerczewskim, proponuję jeszcze dwóch napastników bo takich nam brakuje: Mielcarski bo jest niezły
w komentowaniu meczów w telewizji publicznej, oraz drugi także medalista olimpijski niejaki Wojciech Kowalczyk, ma charakter udowodnił to wdając się w szamotaninę z policją która zakłóciła mu konsumpcję alkoholu w parku na Brudnie.
Nie
A ja idę o zakład ,ze jeszcze Wam Szanowni Koledzy ten pilkarz zaamknie jadaczki:)Dać mu szanse,skoro Pan Wojtek go chce to dlaczego nie????
Świerczewski NIE.Mamy sporo pomocników,sprowadzcie napadziora
Pomocników było wielu, ale żaden nie śmiał zagrać przy .............. Świerszczu!
Wiadomość zmieniona (19-08-04 11:37)
Swir- ja jestem na TAK sprzyda sie !!!!
w szczebrzeszynie świerszcz brzmi w trzcinie i niech se gra w tamtejszej druzynie!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)