czy moze ktoś dac info czy kary chipowe na wyjazdy sa obowiazkowe a jesli tak to co trzeba miec i gdzie z tym uderzyc, dzieki - pozdro
DROIT AU BUT - CRACOVIA - PROSTO DO CELU
-
-
Co z tymi chipami ?
wypelniony formularz, zdjecie i potwierdzenie przelewu na 25zł. Formularz jest na necie na stronie tej firmy co to robi do stargania, na Wielickiej w klubie i Enigmie skad ja brałem (do tego dostałem instrukcje co i jak i numer konta za co THX dla pana barmana) i pewnie jeszcze gdzieś. jak masz wszystko to zanosisz do klubu a oni sie resztą zajmują ( na Wielicka oczywiście)
nie wiem czy bedzie duży rygor przy sprawdzaniu chipów na wyjazdach ale mieć nie zaszkodzi.
Miec nie zaszkodzi szczegolnie ze narazie kibice gtsu nas miazdza pod wzgledem wydanych iticketow.
Dinthalion ale jakos w wyjazdach nas nie miazdza ...
Poza tym napewno już niedługo bedzie ok 300 u nas, a pozniej coraz wiecej.
cipy zawsze na reymonta, jak chcesz to wybieraj siem......
:)
przepraszam ale mam cudowne[b](?)[/b] rozdwojenie jażni- tj. jeden pisze głupoty drugi jest wprost proporcjonalnie wielki (chodzi tu o jego mózgowie) co stodoła na wsi :P
Powala wynik nadesłanych formularzy z Lubina - 0 !
Trzeba brać pod uwagę patrząc na "ranking", że do tej pory chipy wydawano za free.
Wiadomość zmieniona (11-08-04 22:28)
ja zanioslem dzisaj 3... a za kilka dni pojde jeszcze z 2 do wyrobienia :) Beda nas miliony...
Wiadomość zmieniona (12-08-04 08:34)
www.iticket.pl
wszystko czarne na bialym
gratuluje temu co wykonal ta strone.
Ja np. flasha nie uzywam i nie mam playerow. i ze strony widze jedno, wielkie G.!
thx za info
formularz już ma i jeszcze dziś lece na wielicką .
trzeba zdąrzyć przed 28.08 !!!
Wszyscy do warszawy !!!!!
Prosto do celu - CRACOVIA - Droit au but
Z tego co widac na tej stronce to juz 229 wyrobiono nam
Hwat dokladnie niedosc ze zmuszaja nas do wyrabiania jakis dziadostw to jeszcze kaza placic :/
PZPN PZPZ JEBAC JEBAC PZPN!!
A ja mam pytanie czy są już do odebrania chipy?
A jeśli jeszcze nie to kiedy będzie mozna odebrać?
Moje podanko wysłano w pierwszej części..
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Pierwsza tura czipów jest do odebrania w sklepiku klubowym na Wielickiej od zeszłego czwartku!
Stan na 2004/08/16
Cracovia - 338
Teraz trza łyknąć dziadów i podium nasze :)
19 dni później
Przyszly nowe karty! odebralem dzisaj Chipa.. nr 410 czekalem miesiac!!! Skladaja jeszcze wnioski ale bardzo zadko!! Wiec mysle ze dojdziemy do konca rundy do jakis 500!!! Pozdro!!
dzięki z info
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)