Bedzie. Ja tam bede juz przed 8, ale zbiorka prawdopodonie o 9.
Jakby co to na GG pytaj
-
-
Potrzebna pomoc na stadionie
poprosze o nr ;P
Jest jak klikniesz na moj nick przy poscie ;)
My o 8 wyjeżdzamy młodą i małą grupką ale zapaleńców :]
Przed 9 będziemy awięc czekajcie na nas :]
prokocim - jedziemy w kilkanascie osób!!!!!!!!
W sobote bylo nas spokojnie z 20 typa czy 30 to tak nie dokońca nasza 6 robiła od fosza i pozniej przy łuku tam też było około 6 osobo kolejna ekipa robiła po drugiej stronie stadionu w sumie to odwaliliśmy kawał roboty. Do tych co bedą nie dajcie się wysługiwać robolą bo sie wycwanili i ciągle chcą zeby im pomagać w ich robocie Prof. dał ich szefowi wyrażne polecenia co do terminu... (Gość ma gadane). ACH najważniejsze nie trzeba przychodzić punktualnie można przyjść nawet opierwszej robota zawsze się znajdzie
a czy we wtorek, tez beda prace na stadionie? Niestety do tej pory nie moglem przyjsc (praca), ale z checia przyjde na stadion popracowac. Za friko bo mam karneta ,-)
walenie w choooja ! jak ktos nie ma pewnego info prosze nie dawac na neta ! pojechalismy dzisiaj z Prokocimia w 15 osób i roboty nie było !
jak nie bylo pytaliscie sie kogos administratorka zarazby wam cos wynalazlaalbo kolo z dlugimi wlosami !!!!!!!!!
Dzisiaj byla lipa z robota...
Gosc ktory nas nadzorowal w sobote i wtedy mowil zebysmy dzisiaj przyszli , przyszedl i powiedzial ze nie ma roboty;). Pozniej sie tlumaczyl jeszcze przy samochodzie ze niemozemy nic robic poki firmy pracujace na stadionie nie wywiarza sie z umów i on na to nie ma wplywu zadnego. Wiec rozumiem ze ta decyzja zapadla z gory, Tabiasz lub Profesor, wszystko rozumiem oprocz tego dlaczego w takim razie nikt z klubu nie poinformowal kibicow o tym.
I wielkie sorry dla tych ktorym wczoraj mowilem ze robota bedzie na sto procent, w sobote to bylo pewne info, sam jechalem dzis ponad 20 kilometrow zeby pomoc na stadionie i musialem wracac z niczym.
Gosc mowil ze w srode juz napewno bedzie robota, jak tamtejsze firmy wywiaza sie z kontraktow, jednak dobrze by bylo zeby ktos kto ma blisko skoczyl jutro popoludniu do klubu dopytac sie.
Ja też dzisiaj byłem ale roboty nie było!!
Autor: KlEnY Pn (---.lama.net.pl)
Data: 16-08-04 10:26
walenie w choooja !
dokładnie !!!!!!
KSCTROLL - tak wlasnie gosc z dlugimi wlosami przyszedl do nas i powiedzial ze nie ma roboty :(
Dinthalion to sorka niewiedziałem
Mowił ze bedzie informacja na necie i prawodopodobnie w środe cos .. ALE JEŻELI NIE BEDZIE PEWNEJ INFORMACJI ! Nie bede jechał po to zeby sie przejechać tylko !
ja wyjezdzam i niestety nie jestem w stanie pilotować tego, przykro mi jest że kilka fajnych osób zostało wystawionych:(((((
Pozdrawiam zapaleńców...
a za bilety mpk kto odda ?? ;)
Byłem dziś po raz pierwszy i po raz ostatni do pomocy!Kolo z długimi włosami powiedział ze nie ma roboty a tak naprawde robota by sie znalazła!!!Bo do zrobienia jest jeszcze dużo rzeczy!Wstałem specjalnie o 7:00 i na dodatek straciłem 2.60zł na bilety MPK czyli jednego Carlsberga;)Ehhh.....
Wiadomość zmieniona (16-08-04 15:26)
Świstak ale zapał nadal jest ;) tylko trzeba to jakos wykorzystać ;)
energii bardzo duzo.. ale zbieram na 21 ;)
A ja pozdrawiam wszystkich sezonowych "fizycznych" z soboty, którzy tak jak ja leczą się z dokuczliwych zakwasów :) Kolejność absolutnie przypadkowa: klaros, Karolo, fenix, Bartolo i kilku innych, nieznanych mi z nicka - serdecznie pozdrawiam!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)