nie no spoko ja nic nie mowie tylko sie pytam
pozdro spadam do jutra na stadionie
-
-
Potrzebna pomoc na stadionie
chodzi mi o konkretna osobe. kto z klubu?
NIe no - pełna profeska, nie ma co. Chodź przyjdzie czas że się kibice będą upominać o takie czyny społeczne. To będzie wtedy jak nas już na bilet nie będzie stać ;)
Jake Blues: nieważne;)
jak niewazne, o to du.pe rozbic caly Twoj temat
To ja poprosiłam Świstaka o założenie tego tematu ponieważ sama nie miałam wtedy wolnej chwili, aby to zrobić. I tyle.
"jak niewazne, o to du.pe rozbic caly Twoj temat"
to jest dobrowolna praca, a co chciałeś pomóc, czy tylko tak się interesujesz??
Świstak ile już jest ludzi do tej roboty bo chętnie bym wpadł i pomógł???
qr......... wy jak stare baby trzeba pomóc to pomagajcie a nie narzekajcie i tyle w temacie ( kto , kiedy i o której kazal napisac ) paranoja
witch_ksc*, a ktos Ty bo nie wiem.
Jake Blues to była jakaś wiedźma...;-)) (tylko czemu ksc?)
stary jestem, to i takie piosenki pamiętam:
[i] więc chodź pomaluj mi świat
na żółto i na niebiesko [/i]
Wiadomość zmieniona (11-08-04 17:53)
na żółto i na niebiesko.........heheh na biało i na czerwonoooo....niech na niebie.....sialaalalal
wierszyk dla wiedźmy :):):):)
[i]"kibico - działaczu ....
byś z ręką nie obudził się w sraczu:
strudzone czoło nad schodkiem skłoń
po właściwej stronie Błoń
weź pędzel w swą rękę
my bilecik w podziękę"[/i]
Wiadomość zmieniona (11-08-04 18:02)
Tacy dwaj osobiście Ci podziękuje za wierszyk :) ,bo pewnie pojawisz się również na stadionie?.
jak juz bedziecie malowac to nie zapomnijcie zabrac aparatu i zrobic zdjecie nie talko jak malujecie ale tez ile juz zostalo zrobione i wklejcie to w temacie "wszystko jasne czyli ........" moze to smieszne ale jak bylem w Krakowie to przychodzilem 2 razy dziennie na stadionie i tego mi brakuje ,a mysle ,ze nie jestem sam co juz tylko o jednym mysly.... zdaza czy nie na 21 .......
Wiadomość zmieniona (11-08-04 19:57)
Sorry ja niestety muszę się wycofać, wypadek w pracy i muszę wziąść zastępstwo.
Ja się pisze, ale niestety dopiero na sobotę - spróbujcie coś wymyśleć - bo na pewno wpadnę!
Paso-żyd i ja się podobno czepiam, tak?
Wiedźmo - nie będę... niestety ale - primo: [i]"Nie przystoi młodej Pannie tak się puszczać nieustannie. Nie przystoi włosom siwym Pana padać z pędzlem na kolana"[/i] a po drugie (i poważnie): mam bardzo smutną uroczystość jutro o tej porze
Wiadomość zmieniona (11-08-04 21:56)
ja bede !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)