dobra panowie, zrobilem przewage nad "gay klubem" o dziesiec glosow dla "Lowcow" teraz wasza kolej bo ja mam juz dosyc cioaglego wlaczania i wylaczania neta
-
-
Finał najŁadniejszej flagi !
Grzesiek_AG napisał(a):
> dobra panowie, zrobilem przewage nad "gay klubem" o dziesiec
> glosow dla "Lowcow" teraz wasza kolej bo ja mam juz dosyc
> cioaglego wlaczania i wylaczania neta
>
Ja już dzisiaj zagłosowałem 70 razy ale później jeszcze pogłosuje ;-)))
Ja już dzisiaj koło 80 głosów
Grzesiek_AG napisał(a):
> (...) bo ja mam juz dosyc
> cioaglego wlaczania i wylaczania neta
przeca wystarczy wywalić cookies....
Patrzcie sie co kurwy wislackie napisały na swoim nędznym forum (przeglądnołem bo mi coś nie pasowało)
>Panowie oto wklejam z żydowskiej strony:
>
>
>Wystarczy zmienic IP zeby glosowac kilka razy. Dla uzytkownikow >zwyklych modemow oraz neostrady to nic prostszego, tylko rozlaczyc sie i >polaczyc ponowie - ma sie inne IP. Zaloze sie ze psy z tego nagminnie >korzystaja. Wiec do roboty, ja juz dzisiaj 3 glosy oddalem:)) Niech kazdy >sprubuje dzisiaj oddac >20 glosow i zwyciestwo mamy w garsci, a jak juz >nasza flaga bedzie na pierwszym miejscu to jeszcze przeforsujemy Tyski >GKS na drugie ))
>
>
>Ja posłuże pomocą
>Trzeba zrobić tak (na przykład:)
>Narzędzia - opcje internetowe - połączenia - ustawienia sieci lan - serwer >proxy - zaklikaj użyj serwera proxy
>A tu macie dużo Proxy
>
>http://www.samair.ru/proxy/index.htm
>
>Więc panowie do dzieła ))
>
>
>LUDZIE DAWAC TE PAJACE WYGRAC NIE MOGA!!.DZISIAJ ODDALEM PONAD >60glosow!!.Jak by tak kazdy zrobil to juz bysmy wygrali.
>
Idioci już nic sami nie potrafią rozkminić tylko kserują. Nedzne psy hahaha
hehe a tu dalsza część:
no co ty nie powiesz ja od wczoraj o tym pisze ze kto ma neo nich glosuje oni nie graja fair to my tez ja juz lacznie nabilem za 130 glosow.... nie wazne jak .. ale Wiselka zawsze najlepsza bedzie
także widać że też to znali :D
wygramy z flagą !!!!!!!!!!!
GLOSUUUUUUUUUUJCIE , PRZEGRYWAMY ZNOW:(((
craax napisał(a):
> GLOSUUUUUUUUUUJCIE , PRZEGRYWAMY ZNOW:(((
>
Chyba wygrywamy!!
Pierońskie Hanysy (179) 5.72%
Stomilowcy (580) 18.52%
Green Pandemonium (224) 7.15%
Mam Tak Samo Jak Ty... (128) 4.09%
Łowcy Psów (1016) 32.44%
Trzej Królowie (1005) 32.09%
Ja głosuje dalej, jeszcze przez godzninke może dwie ;-)))
Wiadomość zmieniona (14-08-04 23:25)
no wiesz , moze tera wygrywamy:)
A teraz jeszcze bardziej wygrywamy ;-)
Pierońskie Hanysy (179) 5.55%
Stomilowcy (581) 18.02%
Green Pandemonium (224) 6.95%
Mam Tak Samo Jak Ty... (128) 3.97%
Łowcy Psów (1107) 34.34%
Trzej Królowie (1005) 31.17%
Chyba prócz mnie ktoś teraz jeszcsze głosował bo oddałem może 20 głosów a na moj jeden były 3 nowe
Wiadomość zmieniona (14-08-04 23:54)
hehe to ja :) 1 dolozylem przed chwila
ee .. psiarnia ma zgode z Tychami ? czy co ? myslalem ze to my mamy z nimi zgode. (skoro chcą Tychy na 2 miejsce)
ja dolozylem tez :)
Parol...... do tego Gks Tychy... to cytat z naszego forum... zebysmy jeszcze my ich wypchali :) na 2 miejsce a nie oni.... :)
Btw... Prowadzimy juz 100 glosami..... neostradowcy ... dawac dalej ;)
Tak jak mówiłem, Proxy ROX ;)
Kobian napisał(a):
> Tak jak mówiłem, Proxy ROX ;)
>
hehe jak tak dalej pójdzie to ta stronka co podałem sie niedługo wyczerpie, już pare razy miałem tak że pisało że już oddałem głos, i co wtedy :D
głosujemy...
a pamiętacie "kibola":))
mozecie nie wierzyc ale wczoraj w nocy doskoczylem od ok. 960 do dokladnie 1100 bo czego sie nie robi dla przyjaciol :) a dzis juz cala przewaga poszla sie jebac
JEST REMIS
z psiurami'
Cracovio
jazda z kurwami
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)