Lechia prowadzi. Niestety. Wielka motywacja, trza powiedzieć reszcie ziomków, aby oddawali głosy.
-
-
Finał najŁadniejszej flagi !
lechia jest na 2 miejscu prowadzi flaga stomilu a my na 3 miejscu
GŁOSUJEMY PANOWIE !!!!!!!!
jaka Lechia przeciez''Trzej krolowie...''matolki to nie jest flaga Lechii,tylko :
Lechii,Wisły i Śląska..w kazdym w/w miescie wisi taka flaga juz od dluzszego czasu...
m71m napisał(a):
> jaka Lechia przeciez''Trzej krolowie...''matolki to nie jest
> flaga Lechii,tylko :
> Lechii,Wisły i Śląska..w kazdym w/w miescie wisi taka flaga juz
> od dluzszego czasu...
A powiedz łaskawie chuj to kogo obchodzi
tam jest rzeczywiście: Lechia, Śląsk ... i nikomu nie znany ponoć krakowski klubik "Wisełka"
to ja już wolę ... sąsiadki z niewłaściwej strony Błoń
Wiadomość zmieniona (12-08-04 21:39)
Pierońskie Hanysy (138) 8.15%
Stomilowcy (457) 26.99%
Green Pandemonium (194) 11.46%
Mam Tak Samo Jak Ty... (64) 3.78%
Łowcy Psów (372) 21.97%
Trzej Królowie (468) 27.64%
echhhhhhhh...........
notabene graficznie ta flaga jest wyjątkowo uboga - a już hasło tak zwyczajne że dajcie spokój - szkoda że takie plebiscyty nigdy nie są obiektywne...
Wystarczy zmienic IP zeby glosowac kilka razy. Dla uzytkownikow zwyklych modemow oraz neostrady to nic prostszego, tylko rozlaczyc sie i polaczyc ponowie - ma sie inne IP. Zaloze sie ze psy z tego nagminnie korzystaja. Wiec do roboty, ja juz dzisiaj 3 glosy oddalem:)) Niech kazdy sprubuje dzisiaj oddac >20 glosow i zwyciestwo mamy w garsci, a jak juz nasza flaga bedzie na pierwszym miejscu to jeszcze przeforsujemy Tyski GKS na drugie ;)))
to czemu dopiero teraz o tym piszesz?? ja jestem na neostradzie.
jeszcze tylko 56 razy żeby wyprzedzić stomilowców
i 169 żeby psów
Przeciez pisalem juz o tym wczesniej.
Pierońskie Hanysy (148) 7.53%
Stomilowcy (480) 24.43%
Green Pandemonium (198) 10.08%
Mam Tak Samo Jak Ty... (87) 4.43%
Łowcy Psów (453) 23.05%
Trzej Królowie (599) 30.48%
kuwa niech ktoś pomoże bo sam nie daję rady
ktos ze stomilowców robi to samo co ja i nie mogę ich przegonić
Jak sie wkurwie to cala noc dzisiaj spedze na klikaniu ;)), narazie jednak musze wyjsc i nie moge ci pomoc ;)
przeciez 1x mozna kliknac .... kjak ktos moze wiecej ;) to 300x powinno wystarczyc ;D
Projo przeczytaj co njapisał Dinthalion to się dowiesz że można więcej.
przegrywamy dalej , rozgadajcie zeby glosowac!!
Skoro Lecha na meczu PP bylo 2000 a ma wyrobionych 1020 chipow tzn ze jest jakas szansa ze i my bez nich wejdziemy
ups nie ten temat :))
sorry
ludzie glosujcie na ta flage w sumie to mamy jeszcze tydzien ale bedzie lepiej jak sobie zapewnimy zwyciestwo duzo wczesniej !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)