Kary dla piłkarzy i trenerów Odry W.
Zarząd Odry Wodzisław zareagował wczoraj na fatalną grę swoich piłkarzy. Odra przegrała dwa pierwsze mecze nowego sezonu, a biorąc pod uwagę poprzednie rozgrywki ligowe doznała już ośmiu porażek z rzędu!
Zarząd klubu nałożył wysokie kary finansowe na całą drużynę i jej trenerów oraz przesunął do rezerw obrońców Romana Madeja i Błażeja Jankowskiego, którzy zostali jednocześnie wystawieni na listę transferową. Madej w obu ostatnich spotkaniach rzeczywiście wypadł słabo, natomiast Jankowski... w ogóle w nich nie wystąpił. Działacze klubu w wydanym komunikacie wyrażają nadzieję, że w kolejnych spotkaniach zespół będzie grał lepiej.
źródło: Gazeta.pl(via 90minut.pl)
-
-
przed ODRĄ - tematy piłkarskie i "wokółpiłkarskie"
a Kibice Odry będą??:>
Fajnie... wszyscy dostają bęcki przed meczami z nami...
wygramy musimy wygrać...
beda ci kibice z wodzislawia??? i gdzie bedzie wreszcie mlyn ?? na d??
na d;)
-=KsC_Qr2nOw=-, marekksc:
zajrzałem na forum Odry i wychodzi na to, że kibice przyjadą, choć (sądząc po ilości wpisów i ogólnym natroju) to pewnie niewielu
osobiście polecam wątek:
http://odra.wodzislaw.pl/cgi-bin/forum/cgi-bin/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1092076698
można się "dowartosciować"
info
:: Ogłoszenie ::
Dnia 21.08.2004 (sobota) organizowany jest wyjazd na mecz Cracovia - Odra. Zbiórka na stadionie Odry o godz. 14.30 (wyjazd o godz. 15.00) Cena przejazdu 8zł, ceny biletów - 15zł i 20zł. Bilety do nabycia w sekretariacie klubu. Zachęcamy również do rozklejania plakatów informujących o wyjeździe na mecz. Plakat do pobrania poniżej.
tzn. ze sie jednak mobilizuja i chyba przyjada
TYlko skąd u nich ceny 15 i 20 zł, czyżby było ich tak dużo że klatka im nie wystarczy i reszta w będzie u nas we młynie?
Wiadomość zmieniona (10-08-04 13:14)
Posiadacze Chipów 15, pozostali 20.
:) pierwszy sezon w ekstraklasie co? hehehe
no to wkońcu od kiedy obowiązuje bezwzględny nakaz posiadania cipów przez kibiców gości ??
z pewnością Kibic obydwu Klubów jednocześnie, znany na tym forum "FanOderki" będzie... i będzie w kłopocie: jak reagować na strzelone przez nas bramki?:):):)
Proponuje FanowiOderki szybkie klonowanie lub rozdwojenie jaźni!!!
A czy to nie był fan Oderki ale z Opola?
pasy22! Gwarantuje Ci, że gdy się dowie, że nazwałeś Go błędnie fanem Odry Opole nie oszczędzi Ci słów krytyki!!!
On jest z Gliwic. Tak jak ja.
A ściślej to jest zWodzisławia najpewniej, a w Gliwicach mieszka w domu asystenta i wykłada na politechnice
Doping musi byc na 2 metry ;>
Ale Fana KSC z Opola ja na własne oczy widziałem!
Chciałem gościa dodom z Graczów podwieźć (znaczy do Krakowa), a on mi odpala, ze on z Opola! Koparka mi opadła - gdzie to naszych niema?
Marcin Bojarski
[b]Musimy okrzepnąć[/b]
- Czy zespół doszedł już do siebie po porażce w Łęcznej? - pytam Marcina Bojarskiego.
- Cóż, szkoda straconych punktów, bo nie graliśmy w Łęcznej źle. Ale popełniliśmy proste błędy, które rywal skwapliwie wykorzystał. Jako beniaminek zapłaciliśmy frycowe.
- Nie ma w drużynie załamania?
- Absolutnie nie! To pierwszy sezon Cracovii od 20 lat. Musimy się ograć w ekstraklasie, okrzepnąć, nabrać pewności, a będzie dobrze.
- Teraz waszym rywalem 21 sierpnia w Krakowie będzie Odra Wodzisław, która przegrała w niedzielę u siebie z Zagłębiem Lubin 1-2, to ich ósma porażka z rzędu. Mówi się, że możecie zwolnić z pracy trenera Wieczorka...
- Nie miałbym nic przeciwko temu, aby przegrali po raz dziewiąty. A co do trenera Wieczorka, to nie nasza sprawa. W futbolu sentymentów nie ma.
- Macie po raz pierwszy zagrać na zmodernizowanej płycie przy ul. Kałuży, może zapalą się w czasie meczu jupitery, jeśli będzie taka potrzeba...
- Wszyscy czekamy z niecierpliwością na mecze w Krakowie. Czekamy na wspaniały doping naszych kibiców. Mamy nadzieję, że będziemy mogli poćwiczyć na nowej płycie boiska przy Kałuży. Rozmawiał: AS
źródło: Dziennik Polski
3-0 Odry Wodzisław
Najbliższy rywal piłkarzy Cracovii zespół Odry Wodzisław, który w lidze poniósł 8 porażek pod rząd (wliczając w to rundę wiosenną), pokonał w sparingowym meczu piłkarskim GKS Katowice 3-0 (1-0). Dwie bramki zdobył Tomasz Szewczuk w 52 i 90 minucie oraz Rafał Jarosz w 30 minucie. Ostatnio w Odrze doszło do męskich rozmów z prezesem Ireneuszem Serwotką. Zespół nadal prowadzi trener Ryszard Wieczorek, do rezerw, karnie, przesunięto Romana Madeja i Błażeja Jankowskiego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)