Ja tam pozwolę sobie zwrócić uwagę na to jak nas przyjęto.
Ochrona bez problemów. Sektr gości świetnie zlokalizowan. Nasz kibic dostał możliwość strzelania w baner o 300 zł. Zero bluzgów z młyna. Naszych piłkarzy witało oklaskami 70% stadionu. Jak dodam do tego piękny kameralny funkcjonalny obiekt to już naprawdę ręce same się składają do oklasków. Co cieszy jeszcze bardziej nasza ekipa również stanęła na wsokości zadania i potrafiła się pokazać na wsokim poziomie.
Może nie tak wobrażam sobie trybuny na Cracovii ale dla kibiców Łęcznej moje podziękowanie.
-
-
G.Łęczna - Cracovia - Kibice
Zgadzam sie z tym co napisal Craco.
Wielki "+" dla organizatorow i kibicow gospodarzy.
Fajno ze mysmy tez pokazali sie z dobrej strony.
No tak bo nigdzie nie było wzmianki o tym że nasz kibic wtargnął na murawe w przerwie :))
:)))
[b]Na forum Górnika Łęczna:[/b]
Doping. Przyjechała doskonale zgrana ekipa, która spokojnie była w stanie przekrzyczeć nasz młyn. W drugiej połowie przez dobre 20 minut wydawało się, że mecz jest na krakowskich Błoniach, a nie przy Jana Pawła. Nawet po strzeleniu bramki na 2-1, stadion w pewnym momencie nie odpowiadał na okrzyki naszego młynu, bo były one zupełnie niesłyszalne. Tak jak już kiedyś pisałem, mecz z Cracovią pokazał, że niezbędne jest śpiewanie piosenek, które może podchwycić cały stadion. Spokojnie możnaby w następnym meczu w Łęcznej spróbować HEJ GÓRNIK GOL!!! – na tą samą melodię, co hej pasy gol!!! Jest to jedyny sposób na rozruszanie całego stadionu na kilkanaście minut. Okrzyki GKS!, albo Górnik Łęczna! sprawdzają się tylko przez kilkadziesiąt sekund, a potem jest krępująca cisza, która zawsze będzie wykorzystana, jeżeli będzie do nas przyjeżdżać 300 albo więcej gości. Ogólnie Cracovia to bardzo fajna ekipa, a porównując frekwencję, ich śpiew niewiele ustępował temu co zaprezentowała w tamtym sezonie Legia i Lech
[b]Ale były też dziwne wpisy pewnych DZIECI:[/b]
Co do meczu to mi się bardzo podobał po meczu nawet wsadziliśmy szaliki w szybe i tak wiały przez całą droge do Lublina goście z tyłu zmałtowali nas ( pozdro dla was ) No fakt doping troche lipny ale dobrym pomysłem były serpentyny na każdym krzesełku. My z trybuny C darliśmy gębe jak cholera ( słyszał kto ? hehe) Fajni goście siedzieli obok,bo sie przesiadłem bliżej na 2 połowe nie chciało mi się siedzieć koło tych wybryków natury czyli kibiców craxy. Dobrze się z nimi krzyczało i jak na moje ucho to głośno było. A i jeszcze jedna historia ide sobie do samochodu odnieść serpentyny i konfetti (bo nie pozwolili mi wnieść a gościo powiedział że to jest materiał łatwo palny i tego nie można wnoscić :DDDDDDDDD ) no ide se do tego samochodu a tu idzie 2 kibiców Cracovi w szalikach a tu podbiega do nich 5 z 6 kibiców Górnika powalili tamtych na ziemie kopią ich krzyczą dawać szaliki :DDDDD szczałem ze śmiechu ale nie chciałem sie odzywać,bo jeszcze ja bym dostał w baniak a potem za mną szli Ci kibice Cracovi hehe a co ciekawe jak kibice Górnika kopali tamtych to Policjanci stali i się przyglądali :DDDDDPPDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
P.S pozdro dla tych kibolów co zabrali im szaliki co oni sobie myślą, że przejdą się po wsi w szaliku Cracovi tak trzymać panowi !!
[b]a dalej odpowiedział ktoś:[/b]
Niezly popis. Brawo kolego Lektorze. Niezly kozak z Ciebie jak NAWET szalik wystawiles za okno.... A opisana przez Ciebie sytuacja - boki zrywac. Ty to masz poczucie humoru, nie ma co. Gratuluje. Kiedys mnie uczono, ze slowo pisane ma wieksza moc od mowione i dlatego nalezy sie dwa razy zastanowic zanim sie cos napisze. No, ale, zeby o tym wiedziec to trzeba by przynajmniej jakas podstawowke skonczyc. Polecam.
Widze że dopowiedziałeś troche od siebie, ktoś tu jeszcze jakieś głupoty napisze to nieźle przeliczy, a ty chłopczyku pochwal się jakie miejsce masz na karnecie.
P.S To nei byli kibice Cracovii tylko Poloni Warszawa, jak macie coś jeszcze na ten temat pisać to kupcie sobie kredki i kolorowanki.
[b]Cały post:[/b]
[url]http://gornik.leczna.com/forum/viewtopic.php?t=1154&postdays=0&postorder=asc&start=30[/url]
w sumie pamietam jak byłem w Lecznej na meczu ze Śląskiem chodzilem w szaliku se po całej waszej miescinie najebany wrzeszczac Śląsk i Motor w niebogłosy nikt niechial nawet mi nic zrobic pruch waszych jebanych psów.a Cracse widzialem jak powracali u mnie przez trase wz stałem se z ekipą na wiadukcie i kładce no polecialopare butelek tak dla zasady ale psy jebane wjechały odrazu w kominiarkach z winchestrami dzieki wam przejezdszajacym przez lbn cos sie dzialo na osiedlu szkoda ze tak a eskorte mieliscie
a ja pamiętam jak was rozmontowaliśmy na błoniach
Co fakt to fakt, Wasz doping doskonale zorganizowany, a jak śpiewaliście "hey Pasy gol" az mnie z nog ścięło! U nas niestety, jakość dopingu jak zwykle mizerna :(. Nie wiem dlaczego, ale i w "młynie" było nas jakoś mniej niż normalnie. W sumie żeby rozruszać jakoś cały stadion trzeba bylo by dokonać chyba cudu :(. A co do wpisów na Naszym forum: widać że w Łęcznej jeszcze wielu musi sie jeszcze dużo uczyć. Ale ogólnie pokazaliście naprawde kawałek dobrego dopingu. Pozdrowienia!!!
Byli moze kibice Tarnovii?? Widziana jest flaga wiec pytam o kibicow??
alik--ty się ciesz że w łeb niedostałeś :-)
alik - boś ty siedzial pewnie na trybunie "a" .. byl tam taki jeden - po meczu tez cos szczekal ale szybko schowal sie za plecy panienki... to moze tys byl... tylko jedno "ale" - jak bysmy mogli pluc 6 rzedow w gore?
Alik powiem Ci tak zgody z Wisłą nie macie - wręcz macie z nimi kosę a takie śpiewy urządzacie? i Ty masz czelność kogoś innego nazywać wieśniakiem - weź się puknij w czoło...
za udana prowokacje alik wywalczyl 0,3 pkt dla Motoru w Lidze Chuliganow. moje gratulacje.
Ja też się przyłączam do gratulacji choć kompletnie nie mam pojęcia o co w niej chodziło
Ja wkleiłem 10 vlepek na stadionie Górnika, dwie dałem dzieciom w szalikach czarno zielonych, czy zapunktowałem równie mocno jak ten cymbał w lidze ultras???
Dalej prowokujesz? Czy to przypadek? Żegnam bez sentymentu.
CRACOVIA PASY- Kibice.
Jednak Pasy mają Super Kibicóe- ich zachowanie na stadionie w Łęcznej było super.Jestem pod wrażeniem.
CHWAŁA KLUBOWI "CRACOVI" CRACOW-CHWAŁA KIBICOM TEGO KLUBU.
Ze sportowym pozdrowieniem zŁęcznej janowiak9 hej.
CRACOVIA PASY- Kibice.
Jednak Pasy mają Super Kibiców- ich zachowanie na stadionie w Łęcznej było super.Jestem pod wrażeniem.
CHWAŁA KLUBOWI "CRACOVI" CRACOW-CHWAŁA KIBICOM TEGO KLUBU.
Ze sportowym pozdrowieniem zŁęcznej janowiak9 hej.
[i]spojrzeć trzeźwo, być napranym, ale na zawsze z Motorem[/i]
:):):):):)
i zamiast być w Zabierzowie, to do Łęcznej pojechał
:):):) wot gieroj
Wracając do tematu proporczyka (wałkowanego tutaj co jakiś meczowy czas). Prezes Koła Sympatyków przekazał proporczyk Cracovii Kapitanowi drużyny. Ponieważ przyjechaliśmy na stadion zbyt późno i piłkarze zeszli z rozgrzewki do szatni, zaszczyconym posłańcem był piszący te słowa. Przekazałem proporczyk Piotrkowi Bani, aczkolwiek ze strony Klubu Piotrek był już wyposażony w szalik. Stąd też podwójny podarunek.
I jeszcze ciekawostka, kiedy spiewaliśmy Hej Pasy Gol, stałem za bramką w pobliżu rozgrzewających się piłkarzy rezerwowych Cracovii i Górnika. Od Nas rozgrzewali się Wawrzyczek, Szczoczarz i Makuch, ze strony Górnika prawdę mówiąc nie wiem. Nasz doping musiał być jednak silnie wpadający w ucho ponieważ [b]jeden z rozgrzewających się piłkarzy Górnika[/b] podczas naciągania mięśni z nogą opartą o reklamę [b]śpiewał razem z nami: Hej Pasy Gol![/b] Nie zrobiłem mu zdjęcia bo na fotografii i tak nie słychać ;) a kamery nie miałem. Teraz żałuję bo przynajmnie wiedzielibyśmy który z piłkarzy Górnika nam sympatyzował.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)