Urbanowicz napisał(a):
> Święta wojna bez gości to obraza świętości-to bardzo dobre
> hasło nie tyle
> co na Wisłe tylko na kibiców Wisły.
Niech mi ktoś rozwinie tą myśl... :D Bo jakoś nie łapie a chciałbym się dowiedzieć o co mu biega :D
-
-
NAPIS NA WISLE !!!
drukers pracujesz na Romayorze?
Dobra, koniec gadania.
Kto sie zobowiazuje wykonac?
Proponuje Maniexa, rexa, albo Drukersa, jako najaktywniejszych w temacie.
Nie ma ze boli.
romayor, heidelberg, aurelia, krajarka, zszywarka, falcerka..............itp
wojtek---4 posty to jest być aktywnym ;)
ps. ja mam co robić
Wiadomość zmieniona (15-08-04 12:18)
aurelia -pierwsze słyszę,to w tej drukarni jestes chyba od wszystkiego.
hmmm............prawie
Ja dalej nie rozumiem po jaką cholerę my wogóle robimy jakiś napis??? Przecież to nie od nas zależy czy nas wpuszczą czy nie... Napisy będziemy robić przed 21 kolejką ekstraklasy na wiosnę... Teraz Wiślacy powinni czynić naciski na swój zarząd i chwała im za to że to czynią... Dlatego zamiast wydawać kasę na jakieś transparenty lepiej ją przyoszczędzić na oprawę podczas derbów na Reymonta - na które najprawdopodobniej z 500 osób wpuszczą...
Ricewind... ale tu chodzi o to zeby zrobic odpis na tamten napis co miała Wisła a pozatym pokazać że my też bardzo chcemy na derby chociaż to oczywiste ale jednak :)
zrobmy takie vlepki i porozlepiajmy wszewdzie
ian thorpe napisał(a):
Ale właśnie nie rozumiem po co odpisywać - na mój gust należy to olać, co nas interesuje co oni tam u siebie wywieszają - zajmijmy się sobą i tym żeby jak najlepiej się do derbów przygotować - a to że chcemy wejśc na derby to chyba oczywiste...
rincewind oni i tak tego nie zrozumieją, i tak muszą coś napisać, tak napisać żeby to było antywiślackie
Typie proszę się mi tu ni wcinać w dyskusje wewnętrzne...
Ten typ...
Trzeba przyznać że to ich hasło było sprytne, a krążąca po mieście głupia plotka, była niezłą okazją do kolejnego obrażenia nas. Przecież dobrze wiedzą że ich trybunka dla gości, w ty sezonie nie pomieści więcej niż 200 osób, a nie wpuszczenie tak symbolicznej grupy (nawet wrogich) kibiców na mecz derbowy, skompromitowało by nie tylko ich klub, ale i całe nasze miasto. Toż to był by skandal że wisła i policja nie potrafią zabezpieczyć meczu! No ale hasło poszło w świat, a nam pozostało zakłopotanie, czy i ewentualnie jak im odpowiedzieć. Ja podpisje się pod postem Ricewinda - OLAĆ ICH! Wywieszenie jakiegoś transparentu, nie odnoszącego się do "DAM", to ciche przyzwolenie na dalsze takie kłamstwa. Wywieszenie jakiegoś w stylu - "Pasiaste damy będą z nami, szkoda że przed telewizorami!", to znowu tłumaczenie się, a wiadomo że tłumaczy się winny.. Proponuje więc to olać i ściagnąć już z głównego forum ten temat! "OPRAVCY" mogą to przecież przedyskutować na GG.
Ode mnie tyle, znikam...
Ogólnie zgadzam się z Karvinem. Ja też nie jestem do końca przekonany czy powinniśmy w ogóle coś wywieszać. To logiczne, że chcemy być na derbach i to w jak największej liczbie. A poza tym do kogo my byśmy apelowali, przecież nie do władz tamtego klubu !? A na apele do swojego Klubu mamy jeszcze czas do rundy wiosennej.
Marko, 500 osób może wejść na sektor gości, po drugie nie wpuściliście Jagi to teraz się dziwicie że Wisła was nie chce wpuścić. Jak to Cracovia i policja nie mogła upilnować grupki kibiców Jagi? na pewno więcej niż 200 osób by nie było
tak to możemy sobie gadac tylko po co
Co ty typie porównujesz mecz derbowy, z meczem drugoligowym na który przyszlibyście zrobić awanturę, doprowadzić do zamknięcia naszego stadionu i zniweczyć nasze ekstraklasowe plany! I uwierz mi, że nasz stadion nie nadawał się na przyjęcie takiego towarzystwa (porozwalany beton, pełno leżacych kamieni i innych "nieb. przedm." na sektorze dla gości), pomijając fakt, że był dopuszczony do rozgrywek - WARUNKOWO. A wy macie oddzielny sektor, który łatwo można zabezpieczyć! Na ostatnich derbach było na Reymonta, ponad 1000 naszych i nie było żadnych zadym! Więc skończ już tą głupią gadkę i zobacz czy cie nie ma na forum twojego klubu, bo coś zaczęsto tu gościsz...
MarkoKsc po ilości twoich postów wiem,że nie wiesz o czym piszesz.Zgaduję masz 14 czy 15 lat?
Marko a kto kurwa mówi o wpuszczaniu Wisły z Jagą? przecież samą Jagę można było wpuścić, nie? a sektor gości można by było przesunąć, dla chcącego nic trudnego, no i uporządkować sektor, a wogóle to była bajka z tym rozwalonym sektorem ( tak czytałem na waszym frum), a na forum Wisły nie chodzę :P
Typie gospodarze tego forum są jedyną ekipą w Polsce która swój młyn miała już wszędzie na własnym stadionie,więc się nie dziw ,że mają problem z rozkminieniem gdzie znajduje się sektor gości i czy akurat tam nie ma prac remontowych.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)