Wiesz, że nic nie wiesz, dzieciaku! Lubicie wmawiać ludziom różne rzeczy, ale ja waszą "dwulicowość" poznałem już dawno temu - miłośnicy krakowskiej piłki.. Widzę, że nie jestem w stanie zniechęcić was do zmienienia strony startowej w waszych "int. expl.". Więc kompromitujcie się na naszym forum dalej. Ja jestem już za stary, na takie głupkowate gadki.
Ignoruje WAS, zakompleksione dzieciaki tak jak ignoruje wasz klub i wasze hasła.
Znikam, na dobre...
-
-
NAPIS NA WISLE !!!
Błagamy, nie znikaj chłopczyku .Ile masz lat,przyznaj sie gimnazjalisto.
Browar, akurat gosc nie gada całkiem od rzeczy..
Wiadomo kto i po co przyszedlby na Jage, a ze "Gaudeamusa" chcieliscie przytargac to tez wszycy wiemy..
SWIETA WOJNA BEZ GOSCI TO OBRAZA SWIETOSCI!"? to miażdzy
Nie no już bez przesady... Rozumiem że kibice Jagi przyszliby na nasz stadion jako orędownicy pokoju... Prawda jest taka że tego meczu w tamtym stanie stadionu nie dało się zabezpieczyć i tyle - a wpuszczanie tylko Jagi - no proszę Was- ile to już razy na Wisłę wpuszczano "tylko Lecha" albo "tylko Polonię" ;-))) Panie daj pan spokój... Po prostu nie dało się i tyle - pewnie że szkoda że nie było kibiców gości (mi to tam rybka, ale wiem że niektórzy lubią mieć gości na trybunach, dla mnie mogliby tylko przyjeżdżać zaprzyjaźnieni kibice, co nie zmienia faktu że nie odmawiam prawa przyjazdu kibicom wrogim na DOBRZE zabezpieczony stadion)
I dalej będę się upierał - dajcie sobie spokój z napisem...
chcemy ZAJŚĆ na psy
MAM DOBRY POMYSŁNA NAPIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAM WSZYSATKIM POLECA SZCZESCIA ŁZY
GDY NA REYMONTA PRZEGRAJA PSY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no zajebiste hasło jojo, najlepiej żebyście zrobili większy napis niż sektorówka Wisły, żeby cała Polska widziała ten napis. Kurwa parodia
ech... brak mi kobieta lekkich obyczajów słów...
kolesia 1wszy post na forum a wy sie podniecacie..
Królu Maciusiu Pierwszy gdzie ty tu podniecenie dostrzegłeś??
dostrzegasz więcej niż inni.......czy aby napewno jesteś ziemianinem??
Wiadomość zmieniona (17-08-04 14:08)
Hehe Karvin a nie pomyślałeś o tym żeby zamknąć ten temat? :]
Jest mi to nie na rękę w sumie bo jak wchodzę sobie na wasze forum to zawsze w nim znajdę coś co mnie powali na kolana ze śmiechu :D ale żal mi się was robi po woli... bo wiem że nie wszyscy macie siano w głowie i niektórzy potrafią zrozumieć ten jakże prosty w swoim przesłaniu transparent. :D
Do zobaczenia miejmy nadzieje na Reymonta :)
Myślałem wręcz o wywaleniu tego tematu - ale potem znowu będzie na mnie... więc nie ruszam go - na razie...
a co do śmiania się - wierz mi u Was też jest się z czego pośmiać i to chyba jeszcze w większym stopniu (ale dawno nie byłem)
z tym typowaniem spadającej gwiazdy to troche ostrażniej panowie...Nie gramy z II ligowym średniakiem..minimum pokory
siekiera motyka bimber szklanak buda.......
.........jak zwał tak zwał
jesli ja mam siano to ty gówno.
tak czy siak zawsze bede od ciebie lepszy...sługo inspektora Cruzoe
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)