Gościu jak komentujesz mecz to mów o tym co dzieje się na boisku a nie o jakichś światełkach i tym że z Lublina jeżdżą do Łęcznej na mecze pierwszej ligii. Pół połowy o bzdurach przegadałeś . Czy Ty myślisz żę poto włączam to radio aby Twoje wywody wysłuchiwać????
Na następny mecz dawać mi tego co z Lubina komentował. Przepraszam nie pamiętam nazwiska. On był super!
-
-
Do Banasika z Radia Kraków
Nazywał się Marek Solecki. Teraz komentuje właśnie mecz z Reymonta!!!
Przynajmniej konkretny facet!
a on nie nazywa się BERNASIK ??
Podobała mi się relacja z pierwszej połowy meczu, fascynująca była opowieść kajakarza o jego podrózy po fiordach Norwegii. A propo czy ktoś jeszcze pamięta że strzelcem ostatniej bramki dla Cracovii na Reymonta interesował się Rosenborg Trondheim.
Bochnia nie tylko wiślacka
Oż w mordę faktycznie Bernasik............
moze inaczej, do radia calego, co to ma byc???? nie ma calego meczu?? a zaraz wisly transmisja idzie , puscili jakiegos oszoloma i gadali jakby na pogrzebie, paranoja ze az trzeba szukac radia lublin ......
Bez kitu gorszego komentatora jeśli można go tak nazwać to kurwa nie słyszałem...
do kastracji dziada..........
Kasrtacja to najlżejsza kara jaka powinna go spotkać za to komentowanie.
Aż mi się nie hce wypowiadać do tego tematu:)
A Jeśli Banasik czy Bernasik widzi tutaj moje słowa to niech je w pamięci zachowa! Chłopie Albo Weź się za Siebie,Zwarzaj na słowa bo niedość ze 30% meczu niema bo są reklamy to jescze 40% meczu bedzie gadał o swojej rodzince albo jaką rybe złowił przed wczoraj poprostu nie da się słuchać dobrze zę to tylko radio....i niewiem czy będzie chociaż jedna osoba zeby pochwaliła Pana Komentatora Amatora
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)