Nigdy nie lubiłem Nazaruka !!!
-
-
Górnik Łęczna - Cracovia
Nie ma co wyzywać Nazaruka.
Łęczna potrafiła się wzmocnić, a my ściągnelismy dwóch grajków którzy nie łapią się do składu.
a nie mówilem..tylko mi lączność z Wojtkiem siadla no i stalo się
ale wtopa :(((
TEN KOMENTATOR z radia lublin żre jakąś pasze dla koni :) QRWA ich mać FASZYSTOWSKA :(
Coś mi się zdaje, że po Lubinie uwierzyliśmy, że Mistrza mamy już w kieszeni ... :(
LIFE IS BRUTAL AND FULL OF ZASADZKAS
Ile do końca ???
No i dzien spier....lony!!!!!!!!!!!!!
I jeszcze trzeba pracowac Kur...a maccccccccccccccccccccccccccccc!!!!
:(( Mówiłem kuźwa trza było kupić przynjmniej jednego prawdziwego napastnika i obrońce. Ale nie mądrale mówili, że mamy super skład!!
SENSACJA!!!
ostatnia drużyna w tabeli wysoko pokonuje wicelidera :/
cos za duzo ostatnio tego "sprowadzania na ziemie":(
Może przynajmniej Czarne Koszule nam humor porpawią :)
Wiadomość zmieniona (07-08-04 19:50)
Ale mi ten pedalski komentator dzaila na na nerwy
Czy Wygrywasz Czy Nie Ja i Tak Kocham Cie............CRACOVIA Ruczaj 3 str
KONIEC!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
kurwa
trudno
kurwa
zycie toczy sie dalej
kurwa
Nic się nie stało, CRACOVIO nic się nie stało !
Ciąglę wierzę w Czarne Koszule ...
Mówi się trudno. Nic się nie stało, a Wojtek sam wyciągnie wnioski (jeśli w czymś zawinił) i w następnych meczach bedzie dużo lepiej. Napewno - tak jak w zeszłym sezonie . Zimny prysznic w dobrym momencie i mam nadzieje że po raz ostatni w tej rundzie ( sezonie). A polonia mogłaby nam poprawić humory
Bedzie dobrze , a kubełek zimnej wody dobrze co poniektórym zrobi.
mam nadzieje że niektórzy nie zaczną od razu gównem w naszych rzucac
( co już niejednokrotnie miało miejsce w przeszłości)
Konstruktywna krytyka tak
obrzucanie błotem itp --NIE
A poza tym proponuję wstrzymać sie od oceniania do powrotu tych którzy na własne oczy oglądali Pasaków w akcji
tracimy 5 bramek w 2 meczach , nie jest dobrze z nasza obrona :(((
Kubełek ciepłej wody już był w Graczach. Mam nadzieje, że my jutro wygramy. Oby nie było sytuacji odwrotnej, gdzie cała triada wygrała, a teraz przegra. Odpukać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)