oj z chipami bedzie do dupy, a ja tez slyszalem ze jest szanse bez chipow, moze klub by cos pomogl kibicom, chodiz o to pismo, a jesli nie to i tak jedziemy bez chipow, pociagiem nie podstawionym, normalnym... mysle ze i tak sie uda wejsc, bo nikt kibicow przybylych bez chipow nie bedzie trzymal pod stadionem
-
-
LEGIA - CRACOVIA . . . . WYJAZD AUTOKAREM
do rev_krk:
ciekaw jestem jakim rejsowym pociagiem z Krakowa wysiadziecie na Powiślu :-)
do Kebaba:
Klub mamy po to, zeby mu kibicowac
p.s. Wylaczyc cenzora!!
Wiadomość zmieniona (08-08-04 16:39)
JA JADE NA 100ke tylko jak będą szczegóły odjazdu , zbiórki itp. to napiszcie!!..a nie dwie godziny przed odjazdem...trzeba załatwić jakiś hajsik na piciu(heheh)......c.hip to sy f.mam go w dupci
tak jest, jeszcze jedno, mowic na osiedlach o tym ze jest proba bez chipow zeby ludzie nie ospuszczali takieho wyjazdu przez jeb**** chip , :)
Miszaksc oraz misiekksc obaj jestescie śmieszni i byc może jesteś i masochistami i idiotami... Nikt nie kaze ci ingerowac w wole innych kto bedzie chcial jechac autobusem to pojedzie, ciekawe tylko jak chcecie sie dostac na powisle rejsowym pociagiem...? chyba jedynie jak uprowadzicie pociag!! Napisałem wyraźnie w przypadku braku specjalnego pociagu... ktory zapewne zatrzyma sie na powislu... a rejsowym prosze bardzo pamietajcie tlyko ze do takiego rejsowego moze sobie każdy wsiać - policja i z 200 legionistów... wiecej pomyslunku. Sam twierdze iz pociag to najlepsze rozwiazanie roznica jest tylko taka, ze jesli legia załatwi wejscie bez chipów, to autokarem bedzie najlepiej gdyz po meczu mozna odrazu pakowac dupska w auto, a jesli nie bedzie specjalnego pociagu to ciekaw jestem ile bedzie trwac oczekiwanie na powrot... wiec zamiast ubliżać i negowac czyjes inicjatywy pomyslcie wyrabianiu c.ipow
i tak z chipami nie zdazymy, a na taki wyjazd jak na legie musi byc pociag, nie ma dwoch zdan ze tam nei ma co autobusami sie wybierac, nie radze, ale coz...kazdego sprawa
czym was rozbawiłem prawdą klub mamy też od tego żeby nam pomagał w innych klubach to wygląda troche inaczej i każdy to wie no chyba że wy macie pieniędzy tyle że na wszystko wam starcza do czasu
Kebab tu chodzi o to że narazie nie ma na to szans !
A zwłaszcza na to, żeby klub pomagał przy wyjezdzie licznej grupie pasiaków na którym wszystko się może zdarzyć a oni za to zapłacą ...
My musimy się zorganizować narazie sami. Klubu narazie w to nie mieszajmy. Poza tym to nie jest nic za darmo, jeżeli przyszłoby do pomocy to takiej że podniesionoby cene biletów i to byłaby dopłata do wyjazdów.
A wogóle nie uważam żeby to klub akurat miał się zajmować naszymi wyjazdami akurat tak nigdzie nie ma.
hesus ty chyba nie znasz kibicowskich realiów wiec nie bede z toba dyskutował...mówi ci cos luxemburg 98??najpierw 2 razy pomyśl a później zakładaj jakies tematy
robinksc tak nigdzie niema ze pomaga klub w wyjazdach prosze cie. Zgadzam się z tym że narazie za wiele od klubu nie można oczekiwać bo wszystko dopiro się organizuje w klubie ale zawsze z klubem mpzna porozmawiać .
hesus udajesz kretyna czy faktycznie nim jesteś?Do W-wy jedziemy pociagiem i to specjanym z chipami i bez.Czy ty myslisz ze to 3 liga że sobie możemy jeździć solo lub jednym autokarem ?.Na takie wyjazdy jak legia musimy jechać ekipą ,jednym środkiem transportu czyli pociągiem .I niech sobie spróbuje wsiąść tych kilkuset legionistów -życzę im powodzenia w wylatywaniu z pociągu i to z hukiem.A jak koniecznie chcesz się załapać na szpital to sobie jedź prywatnym autem najlepiej sam i nie bałamuć innych kibiców pasów na ten kretyński pomysł.
Zdarzenia z ostatniego weekednu ucza,ze trzeba jechac w grupie,a pociag wydaje sie najlepszym rozwiazaniem.
co to jest jakis hujus?typ chuj,a ma do gadania i ch,uja wie a organizuje autokar haha jutro sie zaloguje X z gts uda PASIAKA i cos mi sie wydaje ze po 10 postach ktos dalby mu do popilnowanie ewentualnie uprania:) jakas nasza fanie..SUPER
skad mozna sciagnac formularz do wypelnienia o te chipy
JEDZIEMY WSZYSCY DO WARSZAWY ROZNYMI SRODKAMI Z CHIPAMI I BEZ! JAK BEDZIEMY POD STADIONEM TO MUSZA NAS WPUSCIC BO INACZEJ BEDZIE SIE NA NAS LEGIA CZAILA! A POLICJA MA NAS CHRONIC:) JA NIE MA CHIPA ALE NA PEWNO JADE I NIE SAM!
Tu mozesz pobrac formularz :
http://www.e-lech.com/download.php?page=1&id=006
Do zobaczenia w Poznaniu!!
ja tez chipu nie mam ale jedziemy wszyscy ci chcą i tyle !!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)