a wlasnie !
jakies 2 albo 3 tygodnie temu ktos w temacie o vlepkach bodajze jak dobrze pamietam powiedzial ze za 3 tygodnie czeka nas niespodzianka !
to albo ja ja przegapilem albo jeszcze jej nie bylo !
moze zna ktos szczegoly tej sprawy ??????
-
-
za 5 tygodni ...
kim kurwo jestes
szlomcio - goń sie stąd gamoniu!
A tak pozatym to 5 tygodni to chyba 35 dni...
szlomcio, kawal prostaczka jestes.
szlomcio mały fhurrer buchachacha
skończ jak twój idol - zjaraj się
do budy!
MIŁOŚĆ WIARA WALKA LECH CRACOVIA nARKA!
Nie przesadzaj, nie obrażam was, za to wy pyskujecie non stop na kynologiczne tematy.
Wiadomość zmieniona (18-08-04 00:14)
Net_cwaNiak_pyskaCZ_men! To tak apropo nie kynologicznych tematów!
Rozwiń myśl o ile potrafisz... myśleć.
e-meill:) Tylko bez kitu szkoda mi czasu!
e-mail? o to ci chodziło? co z nim?
pozostawie to bez komentarza:) "Rozwiń myśl o ile potrafisz... myśleć"
Ps. Net_cwaNiak_pyskaCZ_men!
MIŁOŚĆ WIARA WALKA LECH CRACOVIA nARKA
Nazywasz mnie pyskaczem tylko dlatego, że I ligowy klub z niemal 100 letnią historią nie posiada boiska na, którym mógłby rozgrywać swoje mecze? Czy dlatego, że nie posiada oficjalnej strony internetowej? Czy dlatego, że się z tobą nie zgadzam? Czy może dlatego, że frustrują cię baty, które zbierzecie w pierwszym sezonie od wszelakich wiosek? W ogóle skoro nie chcesz komentować to po wuj odpisujesz? Same pytania "zero ksc"
szlomcio,
wolę miec to co mam niż:
socrealistyczny stadion wybudowany na pożydowsko-policyjnych gruntach rękami więźniów politycznych
oficjalną stronę internetową do pięt nie dorastającą nieoficjalnej i aktualizowaną z 24-godzinnym opóźnieniem
drużynę kupiona przez cinkciarza ze Slawkowa, który wzbogacił się na lukach w prawie (ZPChr) i zrobieniu w [meski narząd rozrodczy] wspólników
Może i dostaniemy baty pod wiosek, ale z jedną wiejsa drużynka (z Czarnej Wsi) - wygramy 2 października.
I to mi wystarczy
Misiu masz poczucie humoru ale terminarza nie znasz 2 października będziecie mieli niewątpliwy zaszczyt nastawić dupska na kopy Mistrza Polski. Kiedyś się może wam uda pokonać w derby Wisłę ale jeszcze długo nie.
terminarz znam doskonale "synagogo z Korei Północnej" (na przyszłość myśl przy tworzeniu adresu internetowego, choć czy od kibica gts można wymagac myślenia?). Mylisz się też co do wyniku. Zapewne jestes zbyt młody na to, aby wiedzieć, że 2.10.04 będzie powtórka sprzed lat 30 (dokładnie z 19.01.75, też na reymonta;)
szlomcio o ile mnie pamięć nie myli, to w zeszłym roku na inałguracje rozgrywek cudem wymęczyliście remis, jako [b]mistrz polski[/b] z tą samą [b]wioską[/b] od której my dostaliśmy baty jako [b]beniaminek[/b]?
29 dni później
no i co? 5 tygodni minęło (a nawet 6 :-) ), a zamiast oficjalnej strony dalej wielkie g....
całe szczęscie, że znaleźli się chętni i działaja przy reaktywacji cracovia.krakow.pl
6 dni później
no bez jaj kiedy ta strona??
dzieki,za informacje,na temat sklepiku,bo chcialem wlasnie poruszyc temat..bo nie wyglada to za ciekawie, z punktu widzenia kogos ktos,siedzi po za granicami ojczyzny i odwiedza ja tylko ,raz w roku,a ma ochote,aby kupic sobie jakies cudenko,czasami..
podobno,zatrudniona jest jakas pani,ktora miala wszystko na prawic,przyspieszyc..azle jakos nie widac,tylko slychac kolejne daty,otworzenia oficjalnej,nowej naaszej stronki :)
co sie tyczy forum...jest spoko,przejrzyste i czytelne.i takie powinno pozostac.
jesli chodzi o nasza gazetke , czy mozna ja zaprenumerowac ,po za granicami kraju..?
pozdrawiam pasiasta brac....
Więcej jest zrobione na [url=http://www.cracoviakrakow.com]tej[/url] stronie, niż na [url=http://www.cracovia.pl]tej[/url] .....
//zmieniłem link
Wiadomość zmieniona (23-09-04 08:56)
raczej na tej [url]www.cracoviakrakow.com[/url]
ja tylko od siebie dodam
ze skoro druzyna jedzie do USA to chyba logiczne ze przed, w trakcie i po meczu moze tam byc wieksze zainteresowanie naszymi pamiatkami
wiec jak zwykle nie ma to jak PROFESJONALNY marketing
ja sie domyslam ze juz cyganski tabor z pamiatkami jedzie przez Syberie i Alaske a nastepnie Kanade do NY a pozniej Chicago
ale mamy kurw.a XXI wiek.. widocznie nie w tej dziedzinie
15 dni później
juz ponad dwa miesiace!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ile mozna czekac!!!???
Chyba się niedoczekamy :/
Dziwnie to odbieram.ten sklepik miał być już troche czasu temu...no ale wierzę bo co mi innego zostaje.Jak go uruchomią to bede kupowł coś codziennie.Jednak z domu jest wygodniej,bo na Wielicką czasami mi sie nie chce jeździc,bo raz są fajne rzeczy a raz już wykupione.
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/projekty/vlepki/8.0/images/v8_hej_pasy.jpg[/img]
4 dni później
Temat do góry!!!
Znane są już jakieś szczegóły?
Tylko Pasy!
Napór na maxa temat ma nie schodzić z góry może w końcu ktoś z ProFesJoNalistów z klubu go czytnie i coś się ruszy....POKAŻMY JAK JESTEŚMY ZBULWERSOWANI BRAKIEM SKLEPIKU,RZECZNIKA I OFICJALNEJ STRONY.
oj ile już było tych ostatecznych terminów w ciągu ostatniego pół roku.... marzec... potem kwiecień , potem czerwiec, potem zdaje się cisza i ostatnio te 5 nieszczęsnych tygodni których już minłęło 15.....
Osobiście optymistycznie stawiam, że stronę zobaczymy na świętego Mikołaja... ( w zeszłym roku o tej porze, tez tak myślałem)
No ale cóż... Nie pozostaje nam nic innego jak dalej wołać zrozpaczonymi głosami o oficjalną stronę i rwać włosy z głów... Może w jakiś sposób wpłynie to osoby odpowiedzialne za tą parodię...
PS -Robert- zmień tytuł wątku na Nowa strona - 10 tygodni temu...
Wiadomość zmieniona (13-10-04 20:39)
a juz wiem... to pewnie chodzilo o 5 miesiecy a nie tygodni..
a moze lat...
hop
i znowu do góry....
do skutku :-)))
Hopla do góry :D
Kiedy miał być pierwotnie ? Kwiecień czy maj.... ehhhh
piszmy maile do marketingu :P
przepraszam a co to takiego marketing?
coś takiego u nas funkcjonuje?
z rozmachem wskoczyliśmy do pierwszej ligi , ale to nie oznacza że taki klub jak nasz nie może mieć własnej ( trochę już czasu minęło)....... echhhh ręcę o(d)padają
wciaz czekamy...
hop
6 dni później
hop
żeby w pełni wykorzystać obecność "marketingu(a)" na forum
jak jeszcze się czegoś na ten temat dowiem to obiecuje przynajmniej miesiąc nie marudzić :- )
Wiadomość zmieniona (21-10-04 23:10)
he he he
już dobrą chwilę nie jestem marketing .......
a jeżeli chodzi o stronę www to wolę nic nie mówić bo mi wstyd !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)