Tak myslalem, zebysmy moze szybko na forum akcje rozkrecili i kolektywnie ladny teskt przygotowali.
A ja uzupelnie niedlugo o pilke reczna :)
-
-
Karnety
O ile mi wiadomo to do 1 sierpnia zakupiliśmy około 500 sztuk. Podejrzewam że ogólna liczba sprzedanych karnetów może wynieść około 2000. Kurcze a na GTSie ponoś 10 000 sprzedano...
spoko spoko ,ldzie cały czas kupują karnety:)
a tak powaznie o co tu chodzi ????? bo jak czytam to ni cholery nie moge pojac co tu jest grane.....................
Wiadomość zmieniona (06-08-04 13:36)
gestapo napisał(a):
> O ile mi wiadomo to do 1 sierpnia zakupiliśmy około 500 sztuk.
> Podejrzewam że ogólna liczba sprzedanych karnetów może wynieść
> około 2000. Kurcze a na GTSie ponoś 10 000 sprzedano...
... a sa prawie 2x tansze
Arni u nas nie ma nawyku kupowania karnetów - coś takiego musi się wykształcić...
Wczoraj bylo prawie 500 sprzedane na sam sektor C. A karnety beda sie przyjmowac kilak lat. Mysle ze sprzedamy ok. 3000 i to bedzie znakomity wynik.
To by trochw więcej wyszło...zalezy ile osób by jechało i czy by wszyscy Ci co są jechali jakby koszty się zwiększyły...no szkoda tego wyjazdu...
mam pytanie od ktorego rzedu zaslania ogrodzenia plyte boiska ..........
bo napewno z pierwszego nic nie widac chodzi mi o trybuny
icek66 - to chyba niemożliwe! Kupowałem karnet we wtorek dla siebie i Karolo i mam numery 109 i 110...
Trudno uwierzyć żeby przez trzy dni sprzedano niemal 400 karnetów na sektor C.
Może Twoja cyfra dotyczy wszystkich karnetów, ale to znowu na 100% za mało! Na pewno sprzedano już więcej niż 500 sztuk, o których piszesz.
Marcio ja bym sie numerami nie sugerował. Kupowałem naraz dwa karnety na B dostałem jeden z numerem 240 a drugi 292. Czyli to się troche nie pokolei sprzedaje :)
a ja kupiłem dzisiaj o koło godz.15 dwa karnety na sektor B z numerami 1196 i 1197
Karnety się na pewno nie sprzedaje po kolei.
Np. karnety na A1 mają już od razu wpisany numer miejscówki!
potwierdzam, to co Icek66 pisał
Marcio - Ja się po prostu zapytałem kogo trzeba;-)
5 dni później
Autor: icek66 (---.vdi.pl)
Data: 18-10-03 02:37
Marcio już znalazłem. Dygresja po meczu w Gruszce (nasz Real, choć Athletico jest bardziej porawne politycznie)
"Jak długo na Wawelu
Brzmi Zygmuntowski dzwon
Tak długo w sercach naszych
Patryjotyczny ton
Zwycięży orzeł biały
Zwycięży Polski ród
Zwycięzy też CRACOVIA
Biało-Czerwony klub"
Cytat z Icka.
Pozdrawiam
To nie "ze mnie" tylko z 1 historycznej pieśni śpiewanej na Polskich stadionach podobno jeszcze za zaborów. Kibice Cracovii świętowali nią jeszcze MP w 1948 roku i awans do pierwszej ligi w 1957 co wiem od "nausznych" świadków.
Przerobiona na hymn uwczesnego GTS Wisła ponoć w latach 60-tych(ale tu nie jestem specjalistą)
micra1 - brawo! Szybko Ci poszło :)
A tak na marginesie to przeróbce GTS-u daleko do powyższego, naprawdę pięknego oryginału... :)
Pozdrowienia dla wszystkich "realnych gruszkowiczów"!!!
Nie wiem ile kosztują u was karnety bo jestem kibicem Arki ale u nas są drogie!
Wiadomość zmieniona (14-08-04 11:01)
Drogie to znaczy po ile ? Gratuluję zwycięstwa z Podeskidziem ...
Dziś kupiłem karnet na sektor D z numerem 00115
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)