No to by wyszło troche więcej no ale jeszcze czy by wszyscy się zgodzili na większe koszty ,,,szkoda tego wyjazdu...!!!a miało być tak pieknie...
-
-
Autokar do Łęcznej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak dla mnie roznica 10-15 Pln nie ma wiekszego znaczenia.
Brek no tak ale to musieli by wszyscy sie na zgodzić a tu już moze być kłopot a kiedy się dowiemy jak będzie???jeszcze czeba przeciez kupić bilet ...a jak zdązymy z tym wszystkim...???
Masz racje, ze jest troche poźno. Trzeba bylo wpaść na ten pomysł wczoraj,a dzisiaj tylko dograć szczegóły.
Przeciągałem jak mogłem panowie.
Jasne że moznaby wiecej pałacić ale było ostatecznie ledwo 26 osób a wtedy wychodziło ponad 50 na osobe.
A dzis trzeba kupowac bilety i nie chce zeby ktos kupił bilet i potem nie pojechał.
Komu mogłem załatwiłem miejsce w busie. Były jeszcze na tym forum dwa ogłoszenia o busach.
Może jeszcze nie mają pełnych składów.
Prawdopodobnie będę miał dwa miejsca w busie. Jeśli ktoś ma ochotę to niech się ze mną skontaktuje po 17. gg 2045551
Baylay jakbys mógł sie odezwac do mnie na gg4068260 bo jestem zainteresowany tymi miejscami a mam kłopot z wiadomosciami wychodzacymi.albo na nr 502274630.dzieki z góry
taka moja mała podpowiedz:dworzec pkp w lbn jest obok dworca pks tagzee wystarczy wysiasc na dworcu i przejsc przez ulice aby dotrzec do autobusu do łecznej:)!naprawde wąptie w to aby reksi byli w poblizu jesli juz to znikome ilosci....pozatym mozecie pkp do Świdnika a nastepnie ze Swidnika autobusem do ŁĘcznej:)jesłi sie nie myle to sam wyjeżdzam o 16 do Łecznej!to takie 2 male rozwiązania w ostateczności:)
Sam wybieram sie na mecz oczywiscie po stronie Cracovi...
Pozdrawiam:)(niekoniecznie kibic Avi)
Pytanie do zorientowanych: Wybieram się autem, jaką trasą najlepiej jechać do Łęcznej i ile jest dokładnie kilometrów z Krakowa do Lublina? Z góry dziękuję za informację!
Paser tu popatrz
[url]http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?f=1&i=162476&t=162476[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)