Ostatni moment na zapisy !
Niestety autobus nie wyjedzie jak bedzie za mało osób.
Albo wszyscy maja auta albo poprostu mało nas bedzie ...
-
-
Autokar do Łęcznej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
robin sprawdz poczte.wszyscy do lecznej!
Sprawdziłem i odpisałem.
Hop !
strzała robin są jeszcze miejsca?jak cos to daj znac na antywislak@interia.pl
Czesc !
Jestem zainteresowany wyjazdem do Łęcznej, jeżeli jest jeszcze miejsce proszę o info na arka@poczta.onet.pl
wysyłam do was maile
Chetni jutro jeszcze moga sie zgłaszać !
Wiadomość zmieniona (06-08-04 15:10)
Jeszcze do 14 czekamy na chetnych !!!!!!!!!!!!!!
hop z tematem:)
Qrwa nie róbcie jaj ,tylko dzwoncie do Robinaksc ,lub piszcie e-maile 10 miesc wolnych jeszcze ,musimy jechać do Łęcznej,przeciez to nie drogo 35 zeta za przejazd autokarem tylko musi być komplet bo jak nie to dupa zbita !!!Zmobilizujcie się Pasiaki do 14 macie czas...!!!
Qrwa nie róbcie jaj ,tylko dzwoncie do Robinaksc ,lub piszcie e-maile 10 miesc wolnych jeszcze ,musimy jechać do Łęcznej,przeciez to nie drogo 35 zeta za przejazd autokarem tylko musi być komplet bo jak nie to dupa zbita !!!Zmobilizujcie się Pasiaki do 14 macie czas...!!!
[b]Z UST MI TO WYJĄŁEŚ[/b]
Autokar praktycznie juz nie wypalił :( za mało osób ! szkoda by myślałem że jeden autobus to sie uzbiera ale za duzo brakuje.
A można sobie było wygodnie jechać a nawet meczyki na video ogladnac.
Albo zamiast być w Lubinie siedzieć przed telewizorem w Krakowie lub u chłopaków w Gdynii!!??
Czyż nie tak OPRAVCY?!?!?!
K. nie rozumiem??
A co 20 Opravców ma nadrabiać za wszystkich ??
Paso_zyd chyba przesadzasz.
Teraz pojedzie 8 i czy to zrobi taka wielka róznice ??
Jakby można było z pracy się urywać i kase mieć na wszystkie wyjazdy to nie ma problemu z jezdzeniem !
Zajebiście chujowo ,wszyscy olewka bo mało atrakcyjny wyjazd zeby wam tak żal dupe ścisnał ,że był zajebisty wyjazd...no ale cóż,będzie mało kibiców w takim razie...!!!A miało być tak pieknie...
A teksty typu: w Lubinie bylem ostatnio i nie chce mi cie tam wiecej jechac!
Niektórzy zamiast na meczu Pasów po 20 latach wegetacji w ligach nizszych wybrali, bez urazy dla ARECZKI, mecz Arka-Widzew!!!
I nie opowiadaj że nie macie kasy, czasu itp!!!
paso_zyd nie wiem kto cos takiego mowił !
A nie pojechał tydzien temu bo siedziałem w pracy tak jak teraz !
Nie bede sie za wszystkich tłumaczył.
Ale wyjazdy sie dopiero zaczeły zobaczymy jak wogole bedzie jezdzic Cracovia.
Robinksc!-dobrze wiesz, że nie chodzi mi tutaj o Ciebie!!!
A kto tak mówił? podejdz do Enigmy tam Ci wyjasnia!
Robinksc !
Czy nie można jechać z tym składem który już jest ???
O ile wzrosły by koszty ?
Szkoda tego wyjazdu
No to by wyszło troche więcej no ale jeszcze czy by wszyscy się zgodzili na większe koszty ,,,szkoda tego wyjazdu...!!!a miało być tak pieknie...
Jak dla mnie roznica 10-15 Pln nie ma wiekszego znaczenia.
Brek no tak ale to musieli by wszyscy sie na zgodzić a tu już moze być kłopot a kiedy się dowiemy jak będzie???jeszcze czeba przeciez kupić bilet ...a jak zdązymy z tym wszystkim...???
Masz racje, ze jest troche poźno. Trzeba bylo wpaść na ten pomysł wczoraj,a dzisiaj tylko dograć szczegóły.
Przeciągałem jak mogłem panowie.
Jasne że moznaby wiecej pałacić ale było ostatecznie ledwo 26 osób a wtedy wychodziło ponad 50 na osobe.
A dzis trzeba kupowac bilety i nie chce zeby ktos kupił bilet i potem nie pojechał.
Komu mogłem załatwiłem miejsce w busie. Były jeszcze na tym forum dwa ogłoszenia o busach.
Może jeszcze nie mają pełnych składów.
Prawdopodobnie będę miał dwa miejsca w busie. Jeśli ktoś ma ochotę to niech się ze mną skontaktuje po 17. gg 2045551
Baylay jakbys mógł sie odezwac do mnie na gg4068260 bo jestem zainteresowany tymi miejscami a mam kłopot z wiadomosciami wychodzacymi.albo na nr 502274630.dzieki z góry
taka moja mała podpowiedz:dworzec pkp w lbn jest obok dworca pks tagzee wystarczy wysiasc na dworcu i przejsc przez ulice aby dotrzec do autobusu do łecznej:)!naprawde wąptie w to aby reksi byli w poblizu jesli juz to znikome ilosci....pozatym mozecie pkp do Świdnika a nastepnie ze Swidnika autobusem do ŁĘcznej:)jesłi sie nie myle to sam wyjeżdzam o 16 do Łecznej!to takie 2 male rozwiązania w ostateczności:)
Sam wybieram sie na mecz oczywiscie po stronie Cracovi...
Pozdrawiam:)(niekoniecznie kibic Avi)
Pytanie do zorientowanych: Wybieram się autem, jaką trasą najlepiej jechać do Łęcznej i ile jest dokładnie kilometrów z Krakowa do Lublina? Z góry dziękuję za informację!
Paser tu popatrz
[url]http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?f=1&i=162476&t=162476[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)