Oglądałem mecz z Lubinem na pokaźnym ekranie w Irish Pubie na Prokocimiu. Super mecz, fajna atmosfera , piwo nie bardzo drogie. Żyć nie umierać. Nadchodzi 22 minuta, Kazek przykłada głowę i słychać gromkie jeeeeeeeest na cały Prokocim i Bieżanów i zaraz potem ( W TAKIM MOMENCIE!!!) sala zaczyna śpiewać wisła to stara...Ręce opadają. Wiem,że się powtarzam ,że inni pisali setki razy na ten temat, ale nie ustanę dopóki idiotyczny antydoping będzie miał przewagę nad rzeczywistym szczerym dopingiem za Cracovią. Pozdrowienia dla Kumatych, dajcie znać, że to nie ja jestem nienormalny.
-
-
Jak (nie) potrafimy się cieszyć.
Nic dodać nic ujać-100% racji.To juz jest śmieszne,czesc z nas zachowuje sie tak jakby CRACOVIA była prowincjonalnym klubem i jakbyśmy czegoś ciągle wisle zazdrościli......
ANTYGWIAZDA
Pod Gruszką takich śpiewów nie było, więc to nie tradycja tylko sprawa kilku
mniej pasiastych kibiców Cracovii ? (a może to nie kibice Cracovii?)
tez ogladalem w Irlandii (a nie Irish Pub'ie)
zwazywszy na rodzaj "zajec pozaszkolnych" wiekszosci ludzi obecnych w knajpie, repertuar mnie nie dziwi ;)
ja tam uwazam ze nie powinismy spiewac na wisle! ale jak beda derby to co innego!
gtx - nic dodać nic ująć, nic się jednak nie dzieje z dnia na dzień, pozytywem jest, że (przynajmniej w moim odczuciu) coraz więcej kibiców ma dość tego antydopingu, a już zwłaszcza tej KRETYŃSKIEJ piosenki "Wisła to stara..." (ja już po prostu dostaję białej gorączki jak ją słyszę, żeby ona była chociaż dowcipna, zgryźliwa, a jest durna i prymitywna, wymyślił ją kiedyś - na Legię zresztą - jakiś półmózg i o dziwo przetrwała tyle lat, co źle świadczy o poziomie umysłowym wielu kibiców w Polsce...)
To juz chyba jest wrodzona nienawisc ... i tak pozostanie na jakis czas !
proponuje przy takich śpiewach gwizdy przeciwnikow antydopingu ja osobicie tak robiłem w ostatnich meczach , szkoda ze sam :]
p.s spiewałem tylko na jagieloni :)
Nie róbcie sie znowu tacy kulturalni,większość nienawidzi kibiców Wisły i co jest dziwnego w tym że czasem wyrażają to głośno,zwłaszcza w knajpie po paru piwkach.
>>>Nadchodzi 22 minuta, Kazek przykłada głowę i słychać gromkie jeeeeeeeest na cały Prokocim i Bieżanów i zaraz potem ( W TAKIM MOMENCIE!!!) sala zaczyna śpiewać Wisła to stara...<<<
tak trzymać chłopaki :)))))
7 psow kończy sie wasz mecz i co śpiewacie ?
tak trzymać
100% poparcia, ale patrząc na sygnaturki niektórych moich poprzedników sam nie wiem co mam myśleć.
To coś z drugiej strony :))
10 tys ludzi ... swetna atmosfera, pada 5 bramka dla Wisły i zaczyna sie ...
Cracovia to stara....
Ludzie to normalka !
To trzeba zmienić !!!!!! Tylko kiedy to ludzie zjarzą !!!!!!
Pomyślcie jakby na derbach przez 90 min. zrobić ostry doping TYLKO dla
Cracovii, zero(0) gatki o ścierwie ( ani pół tekstu o tej kur..e !!!! )
Pomyślcie jak ich można z frajerować !!!!!!!!!!
Oni będą po nas jechać napewno a wtedy my im odpowiemy :
NIKT NAM NIE ZROBI NIC !!!!!!!!!
CRACOVIA NON STOP
POKARZEMY WAM KTO RZĄDZI W KRAKOWIE
CRACOVIA DROIT AU BUT
droit, jak ja marzę o takich derbach, ale czytając niektóre wcześniejsze wpisy widzę, że będę musiał jeszcze długo czekać. Dla mniej kumatych tłumaczę,że sam nienawidzę wisły i nikogo nie namawiam do "ekumenizmu" TYLKO CHODZI O CZAS I MIEJSCE. Musicie śpiewać na gts, śpiewajcie do cholery, ale na derbach.
dudi74 -wierny fanie poezji pasiastej, przyślij mi swojego maila, mam coś dla Ciebie.
Wiadomość zmieniona (01-08-04 13:17)
gtx sprawdż pocztę. tam wszystko wyślij.
droit au but napisał(a):
> Oni będą po nas jechać napewno a wtedy my im odpowiemy :
> NIKT NAM NIE ZROBI NIC !!!!!!!!!
Bo z nami jest, bo z nami jest protektor Wisły Kraków Gen. Śmigły - Rydz :D
Możecie tak zaśpiewać :]
Santo pod koniec to ty chyba chciałeś usłyszeć jakąś przyśpiewkę na Craxe ale musze cię zmartwić nie było takowej to raz Robin nie zaraz po bramce tylko gdzieś tak z minutę po bramce najpierw był szał radości później długo wszyscy śpiewali "na na na na" i kręcili szalikami a dopiero później was pozdrowiliśmy nie naginaj faktów.
Siekiera_motyka_bimber_szklanka piszesz, że nas pozdrowiliście:), a przecież Twoi koledzy piszą, że my tylko mamy antydoping:). Wy podobno wogóle nie ( do wczoraj:))) ).
Z tym że oni w ogóle nie, to chodzi że oni mają taki doping jakby go nie było
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)