Gratulujemy Cracovi wysokiego zwycięstwa nad Zagłębiem. Panowie trzymajcie tak dalej!!!!!
-
-
Gratulujemy!!!
sa tez normalni kibice w krakowie , zeby jeszcze sie udalo zorganizowac derby pomiedzy kibicami :) dzieki
gratulujemy i życzymy vicemistrzostwa :))
Po trupach (waszych) do zwycięstwa :)))
źródło: Interia.pl
(...)
Szymkowiak docenia wynik osiągnięty przez Cracovię w Lubinie (5:2). - Bardzo się cieszę z tego, że Cracovia wygrywa i chcę, żeby była jak najwyżej. Ja miałem tą przyjemność, że grałem w łódzkich derbach przez pięć lat. To bardzo piękna sprawa, coś fantastycznego. Na pewno wielu krakowskich dziennikarzy pamięta mecze Wisły z Cracovią, ja jednak tego jeszcze nie przeżyłem. Przeżywałem to w Łodzi i pamiętam, jak 6-7 tysięcy ludzi szło na mecze ulicą, a my jechaliśmy za nimi autokarem. Było to zatem dla mnie bardzo miłe przeżycie i czekałem na te derby. Mam nadzieję, że w październiku będzie podobnie w Krakowie - stwierdził "Szymek".
(...)
Gorawski - Cieszy nas zwycięstwo 5:1, tym bardziej, że różnica bramkowa jest lepsza niż Cracovii i będziemy liderem. Są dwa pierwszoligowe kluby w mieście i chcemy być wyżej w tabeli niż Cracovia. Musi być jakaś rywalizacja - dodał Gorawski, zapewniając, że nigdy nie zagra w barwach rywala zza miedzy.
Wiadomość zmieniona (01-08-04 12:50)
"Witamy w Kr_akowie stolicy piłki nożnej" .
Takie było powitanie prowadzących w Canale + sobotnie spotkanie
Wisły z Górnikiem Łęczna.
Mieli podstawy do takiego stwierdzenia.
Cracovia pokazała w piątek , jak gra się w piłkę w Kr_akowie ,
a Wisła utwierdziła w tym przekonaniu komentatorów w sobotę.
Oby tak dalej grano w Kr_akowie.
A "Święta Wojna" niech zadecyduje o mistrzostwie kraju !
My mamy już dawno swoją Stolicę !!!
Wiadomość zmieniona (01-08-04 15:15)
Dzięki "wisla pany" ... tylko szkoda że jesteś jedynym normanym kibicem i dziękujesz .... wam to nie ma co za bardzo dziękować bo wasi kibice się do tego przyzwyczaili że u siebie nie przegrywacie .... a jeśli chodzi o CRACOVIĘ to to jest debiut po 20 latach i takich gratulacji powinno być znacznie więcej
Panowie zachowujecie jak stare baby... bojcycie.... Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma... i jakby nie było Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu... Co by tu duzo mówic... i tak wszyscy wiemy że to cisza przed.... no własnie przed czym :D Z Fartem
Dziekujemy za gratulacje i zyczymy spadku i wysokiej porazki z Realem! Wisla to klub o milicyjnych korzeniach i powinien grac najwyzej w III lidze.
TYLKO PASY!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)