moze im jeszcze pukną na 5:3? Mało prawdopodobne ale fajnie by było ...
-
-
jak dlugo Cracovia utrzyma 1 miejsce
Czyli dzisiaj jest:
Wisła
Cracovia
Lech
i panowie lider uciekł
raz na zawsze
słyszałem że byliście w sklepie z artykułami metalowymi
kupiliście sobie młotki aby wybić sobie lidera i I ligę z głowy ;-)
news - myśl REALnie
1 dzien liderowania to aż za dużo. Pierwszy i ostatni raz na czele tabeli.
bartTSek - REALizmu trochę
Wiadomość zmieniona (31-07-04 23:33)
Tacy dwaj takie są REALia :D nie oszukujmy się nie mogliście być wyżej niż my :] ;)
SMBS (tak w skrócie) - jako REALista powiem tak....
niech się utrzyma układ tabeli po 1 kolejce....
a wy wywalczcie tyle punktów w UEF-ie, by dwie drużyny za rok grały w eleiminacjach LM (i wtedy będę szczęśliwy, gdy odpaodniemy po meczu z realem).... oczywiście jako Mistrz....
Wiadomość zmieniona (01-08-04 00:20)
jednak przewidzialem niestety ale mam tez przeczucie ,ze Cracovia jeszcze bedzie na czele tabeli............
a ja dziś byłem na zakupach w Real'u i właśnie tak ojcu dogryzałem :] stwierdziłem że już tu nei przyjzie po 11 sierpnia
REALia są takie, że Cracovia może być w górnej połówce tabeli obecnego sezonu (6-7 miejsce). Jeśli będzie coś lepiej to będzie wielki sukces!!! Przy czym może wygrać z każdym; zwłaszcza w Krakowie (w KRAKOWIE podkreślam, a nie u siebie).
Ale fajnie się czyta wpisy wiślaków o tym, że wyprzedzili Cracovię w tabeli. Do czego to doszło; Wisła mistrz Polski 2003/2004 się cieszy, że udało się minąć Cracovię; beniaminka ligi...
wczorajsz dzien byl jak narazie najgorszym dniem w tym roku dla Wisly....
Wygrana Cracovii 5-2 i wylosowanie Realu...............
wis l acy nie maja sie zbyt czego cieszyc ... od 7 czy 8 lat budowac potege klubu i z problemami zdobywac mistrzostwo polski ... to jest tragedia ... teraz probuja sil w LM bo UEFA dla nich za trudna (nie dojda dalej jak 2 runda ?). Chcieli dojsc do fazy grupowej w LM, z mysla ze przyjdzie im to latwo wygrywajac ze slabeuszami z kiepsciutkich lig. Cieszyli sie ze wygrali 8-2 ... to teraz sie pociesza porazka z Realem! Wiec zycze wam wysokich porazek i stoczenia sie na samo dno na 21 lat ... !
Wiadomość zmieniona (01-08-04 01:11)
Niestety koleżanki zaa Błoń są liderem. Zastanawiam się ile czasu muismy czekać aby być lepszym od tych q.....rew. Czekałem 20 lat na 1-ligę, poczekam jeszcze z 2-3 lata na to aby być lepszym od nich. Historia zaczyna nabierać właściwego kierunku !!!!
CRACOVIA UBER ALLES !!!!
Parol, Zobaczymy za ile wy zdobedziecie mistrza i zwojujecie cos w pucharach, wtedy pogadamy. Minus za napinke...
nietrudno było zostać liderem grając w piątek
wystarczyło nawet 0:1 ;-)
news i icus to tylko szczera prawda o GTS'ie ! Pozatym jezeli chodzi o wynik wasz i nasz... to my gralismy na wyjeździe :)
jest zajebiscie.
kraków otwiera tabele.
jeszcze relegować karnie cwelarnie i bedzie ultrazajebiscie.
Panowie nareszcie KRAKÓW przewodzi w tabeli. Pokażmy że w Krakowie jest naj;epsz piłka i kibice bez względu na przynależność.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)