Czyteż odczuwacie na swym ciele tego gula Waszym wiślackich znajomych ?:) bo u mnei każdym moj znajomy na gg ma opis jebać żydów itp a sms dostawałem podobnej treści jednak musze podkreślić że jeden mi gratulował :)
-
-
Ale im gull skoczył :)
ZMIEŃ ZNAJOMYCH
MOI "PRYWATNI" WIŚLACY GRATULUJĄ :)
Mi tez :-) ale twardo powtarzaja,ze oni z realem beda grac i takie tam ;-)
TO co u mnie. Z Realem mogą wygrać, najważiejsze są derby i liga
Ja otrzymałem gratulacje od wuja wiślaka! (sms o treści "oby tak dalej").
Nie wnikam już czy to były szczere życzenia!
AWARIA MIAŁ AWARIE
Wiadomość zmieniona (01-08-04 09:21)
Po przeczytaniu na Onecie gratulacji od kibicow Wisly, wiem, ze Krakow jest wielki....
awaria
Rowniez chuj w dupe Waszym kitrajacym barwy, bo gorzej sie je szachuje :)
Mnie ciekawi jak bardzo Wam gul skakal kiedy to niby transmisja meczu Cracovii, a tu caly wstep mowia o Wiśle :)
Coz zawsze bedziecie w Naszym cieniu.
już z Lublina wróciliście czy może mama nie puściła ;-(
tak wlasnie z Lublina wrocilem, zwiedzalem KUL ;D
łosz qrwa...
REAL MADRYT ! REAL MADRYT ! z-w-i-s-l-a-c-k-i-e KUR*** HAHAHAHAHA !
Wiadomość zmieniona (31-07-04 11:43)
widze ze pieski nawet pilkarskiej geografii nie znaja... :. zenua
Śmieszą mnie te gratulacje. Najpier lekceważąco, później z szacunkiem, teraz z przyjaznią. A co będzie jutro? Może jeszcze jakąś fuzyję zrobimy?
Niestety połowa kibiców Wisły kibicuje nie klubowi, lecz mistrzowi Polski. Różnica jest taka, żo to właśnie Ci śmieszni ludzie chełpią się na internetowych forach wielkością Krakowa.
Żałosne wg mnie...
Miałam tego nie pisać, a jednak - u mnie w domu ogladnęło z nami mecz trzech kibiców Wisły.. I to trzech na nas sztuk 2.. (tak akurat chyba los zechciał, by zobaczyli i uwierzyli;) Rozmowa trwała do późna (godzina o której piszę nie ma z tym nic wspólnego;)) I powiem Wam, że miło było mi spedzić ten Nasz czas w tym towarzystwie..
I konstruktywnie, aczkolwiek bezradnie dla pewnych zachowań..
Co to ma być?? Wierzycie w szczerosść tych gratulacji?? Oni nie wierzą, że Cracovia mogłaby być dla nich zagrożeniem - dlatego sa skorzy do gratulacji. Ponadto istotnie - większość z nich kibicuje mistrzowi Polski, a nie Wiśle. Jak dla mnie żaden prawdziwy kibic Wisły nie będzie się cieszył z sukcesów Cracovii, a prawdziwy kibic Cracovii nie bedzie się cieszył z sukcesów Wisły. INACZEJ BYĆ NIE MOŻE!!!
Gratulacje a cieszenie sie sukcesami Cracovii to dwie rozne sprawy,jesli Wasz zespol wygral 1 raz od lat w ekstraklasie i ma sie jakiegos znajomego Pasiaka gratulacje sa akurat na miejscu w przeciwienstwie do radosci-bo cieszyc to sie mozecie Wy z wyniku Waszego klubu.
I jeszcze jedno jesli polowa z Kibicow Wisly to kibice Mistrza Polski a nie Wisly-to u Was kibicow Cracovii jest 10%,a Cracovii sukcesu 90%-prosta proporcja 800 widzow,teraz 8000 widzow.Tego sie nigdy nie policzy ale jak juz chcecie takie idiotyczne wyliczanki to mozemy kontynuowac tylko nie wiem po co?
To jest proste.
Kibice wisły,nie moga sie z tym pogodzic ze Cracovia sie odradza,że ma pieniadze,ze na mecze przychodzi coraz wiecej kibiców,że sytuacja wokół klubu(mówie tu o modernizacji)rozwija sie w szybkim tempie i to,że Cracovia może sprawić niespodzianke w 1 lidze.
Po drugie kibice wisły,nie moga tez tego strawic,że nie będzie juz dogadywania typu:"BIEDNA CRACOVIA,TRZECIOLIGOWA CRACOVIA,CRACOVIA BEZ PIENIEDZY,BEZ CIEPŁEJ WODY...itp".Zaczynaja sie nas OBAWIAĆ,wiec drodzy kibice CRACOVI---nie zwracajcie uwagi na kibiców zwisły i na ich wypowiedzi,bo to nie ma sensu.Pozdro dla wszystkich kibiców Cracovi,a dla kibiców Zwisły prosimy o nieunoszenie sie bo jeszcze ŻYŁKA PĘKNIE :--)
Pozdro
nabardziej mi sie podobało jak ojciec się sciszył po meczach w II lidze mowiłem mu wyniki np. Cracovia - Szczakowianka 8-1 na co on odpowiadał : ''ale to ciągle jedna klasa niżej'' modpadł mu ostatni argument teraz mowi ze pogadamy po derbach ! nei mgoe sie doczekać !!!!!!
Mati ... ty jestes mati od majdana?jak tak to sie znamy.
No ja też muszę przyznać, że większość moich zwiślackich kolegów gratuluje Nam wyniku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)