szkoda 2 połowy... ale i tak pokazaliśmy kto rządzi w 1 lidze
Ps. wie ktoś czy coś sie działo w głogowie bo na czacie coś ktoś pisał
-
-
ZAGŁĘBIE LUBIN - CRACOVIA 2 : 5
zenada i wstyd gratulacje dla Cracovi szacuneczek dla kibicow a Zaglebie no coz...
GRATULACJE !!!
KAZEK PRZESADZIL ZE PO ZMIANACH GORZEJ GRALI BO ZADENZ TYCH CO WESZLI NIE ZAWALIL. MAMY LIDERA!!!
oglądalismy w Cieszynie w skladzie:
klima
rebee izaak
vinzent
ewelina
marta
odra
ro man
oraz jeden fan Zaglebia Lubin
wspaniale
wspaniale
wspaniale
pozdrawiamy z pięknego rynku w Cieszynie i idziemy na koncert Armii..
Ro Man - na smsy to sie odpowiada!
No to macie [b]NARAZIE[/b] lidera, a my [b]NARAZIE[/b] ostatbie :-( Wszystko się zmieni. Nie mówię, że zamieni, ale zmieni!!!
Pozd.
Gratuluje pierwszego po 20 latach zwycięstwa w ekstraklasie !!!! Szacunek i pozdrowienia
Pięknie się zaczyna jutro my pojedziemy z Gieksą i dołączamy do Was na szczyt tabeli w Ekstraklasie. Jakie to piękne, Cracovia po xxx latach na pierwszym miejscu w lidze!
Moja jedyna miłość to Cracovia.............
P.S. pozdro dla Ro Mana i ekipy cieszyńskiej!
Jutro my mam nadzieje zrobimy to samo z GKS-em. Pozdrówki
" to już jest pogrom. Giza zagrał z prawego skrzydła, a Nowak z półwoleja, z 7 metrów skierował piłkę w długi róg bramki Madarcia. Kibice Zagłębia nagradzają gości oklaskami"
RE5PECT!
Brawo Pasy!
dokładnie RoMan... to co napisał Karolo!
Piękny mecz :)
Moze i dobrze ze nam włozyli 2 bramy! Beda miec nauczkę na przyszłosc zeby nie rozluźniać sie .Cracovia rullez
Chicago raduje sie.........ilu naszych na meczu?....
CRACOVIA DUMA PKOLEŃ!!!
FOREVER CRACOVIA
200
gratulacje dla Pasow, i juz macie pierwszy mecz za soba, my dopiero jutro, pozdrowienia tez dla chlopakow z Lubina, pierwsze cztery miejsca w ekstraklasie zajma Cracovia, Lech, Zaglebie L., Polonia W-wa (kolejnosc obojetna). A jutro trzymacie kciuki za Areczke :)
BRAVA BRAVA I JESZCZE RAZ BRAVA Zagraliście naprawde dobry mecz. U nas tylko kibice byli dobrzy. Jeszcze raz brava ale ostrzegam was my pierwszy mecz 2 lata temu też wygraliśmy tak wysoko bo 5:0 a jednak spadliśmy. Mam nadzieje ze nie popełnicie tego błędu.
GRATULACJE !!!!!!!
PS. rozwalił mnie text waszych kibiców:
"tak sie bawi tak sie bawi Cracovia" (a wszyscy siedzą :D)
POZDRO
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)