Nie wiem czy ktos juz to widzial , w dzisiejszym tempie na pierwszej stronie ladnie zdjecie Bojara oraz Nicinskiego a pod zdjeciem podpis PIOTR BANIA ( z lewej ) .... no poprostu ..... rece opadaja
-
-
Dzisiejsze Tempo ..
Widziałem i też ręce załamuje! Skąd Tempo bierze tych pismaków
oto polska nie elegancja fracja takie czasy żenadda takie pomyłki kto ta gazette wydaje niekumaci
pewnie stad, skad biora sie Ci co powtarzaja tematy.
http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?f=1&i=161578&t=161578
Tempo jest niestety tylko z nazwy , ta gazeta strasznie się zeszmaciła
Ale porażka . Nie kupię już tego szmatławca!
Tez to zauwarzylem na samym poczatku
Tym którzy uważają że "Tempo" to krakowska gazeta przypominam że jest to po porostu "Przegląd Sportowy" drukowany dla małopolski pod nazwą "Tempo".
Prawdziwego Tempa już nie ma od wielu lat. To cosik, co jest obecnie kupiłem raz w życiu i do dzisiaj mam o to do siebie żal...
ja tego nie kupilem moja obecna kobieta mi prezent zrobila :)
ale to co zauwarzylem po pierwszym spojzeniu spowodowalo ze dalej nawet nie zagladalem , a co do dublowania tematu zanim zapodalem temat to przelecialm oczami pierwsza strone i nie zauwarzylem nic podobnego ....
przestałem to kupowac odkad przejal ich przeglad sportowy :(
teraz jest beznadziejne
Szkoda słów na tego Kołtoniowego szmatławca. W drodze wyjątku kupiłem toto ponieważ liczyłem na rzetelne informacje, a głównie zależało mi na ruchach kadrowych w drużynach od I do IV ligi. Zawiodłem sie srodze, ale za to utwierdziłem sie w przekonaniu, że ci panowie juz na mnie złamanego grosza nie zarobią....
Według Tempa przy trzeciej bramce na głowę Piotra Bani dośrodkowywał DANIEL Giza :-)
he...
to chyba kładzie cień na Waszą opinie iż jesteście najbardziej medialnym klubem w Polsce. :))))
Pomyslcie że Tempo też się myli podpisując piłkarzy Heka Czermno :)))
7 KOTÓW- PO CO SIĘ UDZIELASZ DEBILU NA NASZYM FORUM,
Po h..ja tu wchodzisz, nie masz gdzie kozaczyć bo nawet matka ci biję wiec siedzi taki szczurek przed kompem i sie podnieca ze nawrzucał Cracovi.
Zejdż na ziemie skończył się wasz czas !!!
A jak jestes taki kozak to ustaw się na solówe a nie pisz tu taj nic,
Żenada kiedy wy się czegoś nauczycie !
REAL MADRIT !!!!!
droit au but nie rob siary chlopie
pieski mają:
1. zamknięte forum
2. gula
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)