to co tak piepszysz Mortal !!!!! ja pamietam spadek w 84 co prawda z telewizji ale zawsze.
-
-
tvp 3 Czwartek 29.07 18.45
Ten program to piękna sentymentalna podróż. Przypomniały mi się lata 70'.
Pani kredą maluje na deseczkach, pan redaktor nie ma koncepcji programu, pytania nieprzygotowane, tłum gości nie wiadomo po co, każdy mówi jedno zdanie i na koniec nasz specjalny gość, bo tak się składa że przypadkowo mamy pana Koracza w studio i piosenka z playbacku w dodatku nie cała.
Gites!!!
co ty tam miałeś z plejbeka ??
pana Korkoracza :-)
a nash kochany Crac po raz kolejny pokazał swoja sympatię do ,,Dudzia". Powiedzial, że ramke zagłębiu nie strzeli ,,Kaziu" a Marcin Dudziński.. hehehe
Boże cóż to był za cyrk...............
1) wystrój jak w Wielkanoc (to było boisko???)
2) różowa pantera (pipka która wogóle nie wie o co chodzi, ledwo tą kredą pisała i tak się pomyliła, najpierw starowicz cytuje teksty Mazana o PASACH....np. Że Bóg na pewno ma serce w Pasy a ona: "No właśnie czy pan Mazan ma serce w Pasy???" - myślałem, że nie wytrzymam
3)Przerwany Makino (musieli pokazać dragona) no szlak....
a propos słyszałem te śmiechy jak Makino napisał 4:0 dla nas, ja też tyle postawiłem, więc bez chichów.
Generalnie...... żenua.......
a z tego wszystkiego najlepszy był Kaziu........ nie dość , że im 0:0 wytypował to jeszcze cały prawie czas patrzył spode łba na drugą stronę studia ......... :))
a po Kaziu............niemowa z drugiej strony Blon:-))
Najładniejsze były sexy uśmiechy urodzonego po niewłasciwej stronie błoń red.,,White Star,,owicza facet jest świetny a ta Barbie to musi być jego rodzina.
Sorry że nie na temat ale z Jafem we dwóch siedzimy na czacie... chodzcie do nas ;-))
wkurwiało mnei jak starowicz się cieszył jak wiślacy coś mówili
...ale usmiechal sie jak niemowle ktore dopiero co przewineli:-)
Może Barbie mu coś zrobiła bo wyglądała na zmęczoną
mało ciekawy program , chyba słabo sie przylozyli :((
.......albo niedopieszczona:-)
a ktoby ją piescił jak nawet przy zadawaniu pytań pociła sie jak świnia
myslalem ze cos o chuligance bylo a tu jakis emerytow pokazali jeden nawet w zwislackim wdzianku byl n/c
Crac to prawadziwy żartowniś ten żart że Dudziński strzeli gola w Lubinie był z.jebisty prawie spadłem z krzesła......
wczoraj-dzis-jutro-zawsze CRACOVIA!
Program żenua i to zasługa dretwiaka Starowicza i tej Loli.
Niestety TV Krakow jest tak skostniale że tam sie nie da nic zrobic chyba ze wyzdychają...
Mieli mało czasu no ale pytania i cala ta formuła była tak sztywna że właściwie nikt nie mógł powiedziec nic ciekawego.
ten "prez stow kib wis" spiety na maksa i widac ze zacietrzewiony
ale nasze chlopaki tez nie odpuszaly...
Fedorowicz Mazan i Makino uratowali resztki programu cos tam wnoszac.
to była zyebka ale trza docenic ze cos probuja opowiadac
chcieli dobrze a wyszlo jak zwykle
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
Wiadomość zmieniona (30-07-04 01:10)
jak to sie ostatnio mowi " nie wazne jak sie zaczelo ale jak sie konczy" a na koniec byl Makino!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)