Kto kocha Cracovie?
ten co płaci za bilet i dopinguje drużynę w czasie meczu, czy ten co wchodzi za frajer przez płot, a na meczu demoluje własny stadion i doprowadza do wejścia pał z wszystkimi tego konsekwencjami....?
o to jest pytanie...
Cracovia Pany!!!!!!!
-
-
kto kocha Cracovię
MOŻE ZAŁÓŻMY TEMAT:
ZA FRIKO PRZEZ SIATKĘ NA MECZ Z RUCHEM???
tym tematem (chodziło o Motor) zacząłem moją obecność na forum..
wydawało mi się, że doszliśmy do jakichś rozwiązań..
ale gówno prawda..
ktoś napisał, że 600 osób wlazło za free..
czy to wiarygodne info?
nich się wypowie ten, kto widział..
pzdrw
Ja widzialem...i az zal mi na to patrzec..jakies 0,5 h przed meczem od strony Focha, cala ekipa ktora sforsowala sektor przez ktory wchodzili pilkaze prawdopodobnie weszla za darmo, na moich oczach sie wtyralo ze 30 typa, a nie poswiecalem temu wiekszej uwagi....
Swoja drogą wkurza mnie ze najpierw na forum sie odgrazaja, ze "doping kulturalny, przywitamy Niebieskich brawami, savoir vivre, i wogole.."a potem banda oszolomow goni ze szpikulcami i robi jakies chore jazdy, a mlyn sie drze "wypier..."..ja sam chcialem zaintonowac, "zamkna nam stadion, o k.u.r.w..a zamkna nam stadion.." ale nie bylo chetnych. Gdzie byly oslawione bramki z wykrywaczem metalu?? Nie chce sie rozpisywac, ale jescze w kwestii dopingu, to spoko, ze Łysy tam dziala, ale i tak najlepiej wychodzi nam "Wisla to stara..", PANOWIE.. trzeba cos z tym zrobic, bo pomysle ze rzeczywiscie niektorzy maja "kompleks Wisły"co mnie obchodzi Wisła? jestem kibicem Pasów, jak bede chcial posluchac o wisle to wiem gdzie mam isc (choc sie nie wybieram)..nie dziwcie sie ze media zamiast pokazac 8000 kibicow cieszacych sie z wyniku, i zaje***ej gry pokazuje 500 w starciu z policja, bo to jest przecieZ bardziej chwytliwe..jak beda chcieli pokazac dobra pilke to pokaza LM...bo :
"co z tego ze Cracovia dobrze gra, jak to klub bandytow"...
PSEUDOKIBICE ZABIJACIE NASZ KLUB !!!!
popieram twoje zdanie, ale czy widziałeś 30 czy 600?
od strony Focha????????????????
przecież tam miało być najbardziej chronione do k... nędzy..
w takim razie za co bierze pieniądze Hector?????
niech zapłacą te kilka tysiączków za wjazdy freee..
wk...em się.. :-(((((
Powiem krótko - ch.. z takimi kibicami , ale oni i tak nie zrozumieją. Mam propozycje , przyznam ze dość kontrowersyjną , we wczorajszej transmisji w TV Kraków dokładnie było widac kto uczestniczył w burdach , sam rozpoznałem kilka osób. Zidentyfikować i zakaz stadionowy dla debili
ale przecież wszyscy wiedzą o kogo chodzi....
znają ich inni kibice, ludzie z klubu, policji i co?
dlaej będąna meczach...
wszyscy odejdą
oni pozostaną...
zawsze wierni
Corso, masz rację ale nie do końca..
wśród tych cwaniaczków sporo jest też anonimowych dresików, których prawie nikt nie kojarzy a którzy przychodzą na Pasy bo słyszeli, że można zadymić..
to pewnie podobni tym, którzy skopali 3 miesiące temu moich znajomych pod Pasją na Szewskiej.. nikt nie wie kim byli ci gości.. rozpłynęli się w powietrzu..
to nie są kibice.. to bandyci.. klub powinien wydać im wojnę..
najostrzejsi fanatycy Cracovii powinni stać na bramkach..
zakazy stadionowe popieram..
pzdrw Corso
tak klub powinien ale nie wyda
chyba ze Profesor sięuprze
a jak sięnie uprze to będzie jak było
Cracovia to będą oni!!!!!!!!!!
Wojtek20: Mnie już ręce opadają... osobiście druknąłem 3000 śpiewników, na których ludize wczoraj... siedzieli... ani jedna piosenka ze śpiewnika... hymnu Triady dalej nikt nie kojarzy...
Może kolejną propozycją by było aby przed meczem (np. jakąś godzinkę) Opravcy dorwali się do spikerowania i śpiewali przez głośniki zachęcając by się tłum przyłączył (ja wiem że Oni od tego nie są... ale im się jeszcze najbardziej chce), może by się ludzie nauczyli i śpiewali... bo hej, hej... to już wszyscy umieją, a po za tym to jeszcze... (.....) to stara @!#$ i koniec repertuaru. Hymn Pasów choć zasłużony to raczej też nie wiele osób zaśpiewa bo im discopolowo się kojarzy, Brajt próbował rozruszać temat... ale chybaumarło...
PS1. Ale wczoraj z dopingiem najgorzej nie było ;-)
PS2. Świstak: może ludziska myśleli że śpiewniki dostają po dokonaniu wpłaty na opravę??? Czy od strony Focha były rozdawane śpiewniki???
Moze nie powinienem sie wtracac to nie moja sprawa ale tego sie nie da przemilczec co napisał Arena...dojebałes konkretnie !!!
CHWDP !
ciężka sprawa
co zrobić żeby nie było na stadionie bijatyk i strzelających pał?
przecież konsekewncjąbędąkary finansowe dla klubu, zamknięcie stadionu, odejście sponsorów, upadek klubu...
co zrobić?
co?
Cracovia ponad wszystko Pany!!!!!!!!
Ja wszedlem jakies 5 minut przed tym jak goscie z ruchu podjechali. Wszedlem od strony błoń. Widziałem ze jakies 30 osob bankowo weszlo przez kraty (A ja widzialem tylko czesc bo jeszcze wchodzili troche dalej).
Co do spiewnikow to takowego nie otrzymalem :( a na pewno chetnie bym pospiewal. A i jeszcze jedno : gdyby paru gosci stawalo po drugiej stronie i na luku powiedzmy co kilka metrow i zachecalo do dopingu to na pewno przynajmniej 50% publiki by dopingowalo.
mecz widziałem od strony pikników..
efekt był taki, że super śpiewała część od strony trybuny przeciwnej do Rynku, natomiast strona bliższa Ruchowi po bijatyce też dobrze dopingowała ale śpiewała zupełnie coś innego niż tamci..
efekt był taki, że widownia podzieliła się na część lewą (jakieś 30%) i prawą (jakieś 70%)
przy takim układzie Ruch spokojnie przekrzyczał naszych kilkakrotnie..
widzicie to inaczej bo siedzieliście od przeciwnej strony Błoń..
doping i tak był super, zwłaszcza po bramce..
ale z tym podziałem trzeba coś zrobić..
nie słyszymy się nawzajem..
aha..
mam wrażenie, że wczoraj "druga strona odpowiada ła" całkiem niźle, prawda?
Zastanówmy się lepiej jak z tym walczyć .
Proponuje ustalić termin i spotkać się z tymi kibicami którym chcą to zmienić.
Ja się nie boje stawić czoła kibicom którzy przychodzą na nasz stadion raz w roku i niweczą prace reszty bo ich Cracovia nie interesuje.
Proponuje termin piątek godzina 19,00.
Nie bójcie się powiedzieć STOP dla rozrób na CRACOVII>
co do spiewnikow.. przy takiej sytuacji jak na wczorajszym meczu, zaspiewanie czegokolwiek ze spiewnika bylo niemozliwe. to sie da przeprowadzic przy spokojnej atmosferze, np. na meczu z Arka, czy wczesniej z Polarem i Ruchem. ale wczoraj wszyscy byli zajeci czyms zupelnie innym.
szkoda, bo spiewniki wyszly swietnie. ale polowa zostala i wykorzystamy je na Arce juz odpowiednio!
jesli bedzie sie dalo wejsc na stadion....
alex:
dobry pomysł tylko kto przyjdzie?
Brajt:
wierzysz w mecz z Arką z udziałem publiczności?
oby twa wiara zwyciężyła!!!!!!!
EFEKT rozróby jest marny pod każdym względem :( Demolka na własnym stadionie - w dodatku niekontrolowana to totalny upadek :/
- konsekwencje odbiją się na klubie :/ Mam tylko nadzieję, że nie bedą poważne...
- do walki rwała sie jakaś bliżej nieokreślona grupa HOOLS - cześć oczywiście znana z częstej frekwencji, ale większość pojawiła się po na Kałuży chyba pierwszy raz...
- fakt, ze Niebiescy poczynali sobie zbyt pewnie, ale jak można łamać ławki i niszczyć ogrodzenia własnego klubu? Można się przecież było z Hanysami "ustawić" po meczu...
- co gorsza, z tego co czytam na ich forum - oni myslą, że to nasz MŁYN był i że atakowała ich BOJÓWKA :) I niestety zarzucają nam użycie sprzętu...
- kto kocha CRACOVIĘ:
1) kupuje bilet (bo nie jest drogi)!
2) dopingiem zagrzewa team do walki!
3) niesportowe emocje rozładowuje za klubem i niekoniecznie w jego imieniu!
TERAZ i NA ZAWSZE - PASY KRAKÓW!
mlody_tovia - mnie nie rajcuje jazda po 3 ligowych wioskach i mecze u nas przy 500 osobowej frekwencji , a takie zadymy jak wczorajsza w prostej drodze do tego prowadzą. Nie może być tak że 100 osobowa banda kretynów niweczy prace wielu ludzi. Zauważ proporcje - 8000 ludzi na trybunach , setka sie napieprza . Jesli już muszą niech ustawiają sie poza stadionem , nigdy na stadionie , a już niszczenie własnego obiektu to nic innego jak sranie we włane gniazdo.
Pozdro dla Tarnovii
Arena bardzo bym chcial odpowiedziec ci na twoja propozcje w realu,izrobie to jeb... konfidecie ale jeszcze sie lodze ze moze ty poprostu jestes chory pschicznie.SAM ROZPOZNALEM KILKA OSOB i co przekazesz je psiarni a ztakimi pomyslami wypierd....na droga strone blon matole.
sprawa powinna być załatwiana tylko i wyłącznie we własnym gronie. jeżeli znani są, to - być może propozycja nieco księżycowa - posadzić ich w jednym miejscu (np. na łuku kraszewskiego - focha) i powiedzieć - masz tu siedzieć przez cały mecz, a jak ruszysz @!#$, to więcej nie wchodzisz na stadion...
oczywiście może to tylko dotyczyć tych, którzy wchodzą przez bramę a nie przez ogrodzenie ...
i jeszcze jedno a'propos włażenia przez ogrodzenie - przed meczem idę błoniami i widzę z daleka kilku przeskakujących - 3 - 5 metrów dalej stali hektorowcy i żaden się nie ruszył
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)