Wygramy 2-0
-
-
Zagłębie Lubin - Cracovia Kraków typujemy wynik
Wiadomość zmieniona (30-07-04 08:21)
1:4 :)
no i zostało jeszcze 27 h 8 min.
:))
wygramy 3:1 bramki Bania Bojarski I Skrzyński
Zagłębie 1- Cracovia 5
albo i więcej ....;-) napewno nie mniej....;-)
2 - 1 dla Cracovi bramki : Bania, Giza
0:4
Bania x 2
Drumlak
Wegrzyn
(jesli nie bedzie padac!)
1-3 Pasy górą :-)
1-3 dla Cracovii :-)
mi się śniło że będzie 3:0 dla Pasów oczywiście
dzisiaj 2-0 dla nas ale coraz bardziej prawdopodobny wydaje się No Contest
0: 2
2-0 dla Cracovii!
Szczeze to ja sie boje troche tego wyniku... ale niewazne Zagłębie ma dość nowa druzyne wiec wydaje mi sie ze oni potrzebuja czasu zeby sie zrozumiec czego u nas w teamie nie brakuje bo pilkaze znaja sie od paru lat i wiedza ze moga na siebie liczyc... no i oczywiscie Wiśnia Wawrzu i Kaziu :] A bramki bedzie strzelal w dzisiejszym dniu
Zagłębie-Cracovia 1-3
Zagłębie - Nicinski 11" Cracovia - Wiśnia wbiegnie w pole karne po rogu i strzeli bramke na 1-1 w 34' a Potem tylko formalnosci dopełni Bojar i Baniowy :]
1 : 4 ;)))
jedna bania jedna skrzynia po jednej drumlak i giza szczota tez cos sobie strzeli...ojej to juz 5:0 :)
1-3 (1-2)
Węgrzyn, Bania, SZczoczarz
hehehe 5-1 bylismy najblizej.. tzn Senior-Blues i Trapez tez :) to wszystko przez tego karnego! :P
ja mowilem ze bedzie 5:0 ale chlopaki na meczu dali im strzelic te 2 bo kibice lubina juz sie darli ZLODZIEJE ! sam slyszalem :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)