Wujek , popatrzyłem na Twój nr gg i zastanowiła mnie jedna rzecz. Jak to jest , że organizujesz busa , w którym nie masz kompletu a chcesz jednocześnie pięc miejsc dla siebie i znajomych w moim busie?
-
-
ZAGŁĘBIE - CRACOVIA. ORGANIZUJE WYJAZD BUSAMI ! ! ! !
No to lipa, chyba wpadłeś. A miałem jechać z tobą wujek. A to kutas że by sie pod pasiaka podszywać, albo gorzej rzeby być pasiakiem i rolować kase na innych kibicach, powinni go moderatorzy nie wpuścić na forum!!!!!!!!!
Wujek ksc ale pieknie w h.ja przywalił z tym wyjazdem
Wiadomość zmieniona (28-07-04 12:52)
Koteja zamknij dupe - jelsi mnie nazwales kutasem to gościu niechciałbym bym sie dowiedziec kim jestes! po drugie hugo chciales jechac to jedz - spotkamy sie w lubinie skoro nie chcesz po 3 Baylay Jesli zadajesz to pytanie juz ci odpowiadam bo mam o 7 osób ponad stan busa - obecnie 8 jednakże wiekszośc krzykaczy kurwa którzy mówią jadą a jak przyjdzie co do czego nie ma ich wali w huooja. Ten co mnie pomawia o jakies wałki to zwykly kozak jest dlaczego?Dupy nie ruszy na wyjazd a ja nie bede zakładał kasy za ludzi by przy odjeździe okaząło sie ze jest na 10 osób i koszt jest po 100 zł. od osoby dlatego najpierw kasa która jest powterdzeniem, co wiecej wam powiem matołki w ubliżaniu kazdy jest odważny ale jak przyjdzie do decyzji wyjazdu, pieniedzy jest tak jest jest ze nie wiadomo kto pojedzie a kto nie--- Baylay masz odemnie info na GG.
Hmm...robi sie ciekawie.
Mam dwa może trzy miejsca w samochodzie, koszt za paliwo (ok 30-40zł). Info email.
i tak hugo wałkarzu miłego oglądania na C+ kto nie piszczał to oglądnie mecz w lubinie... chcesz bilet hugo? :D miejsc nie ma i nie bedzie kto mimał jechac to pojedzie
Mam nadzieje że jest tak jak mówisz wujek!! Była by straszna lipa jak by sie okazało że ktoś swoich oszukuje, Jeżeli jesteś wporządku to sorry za tego kutasa, a tak pozatym to nawet gdybyś sie dowiedział kim jestem , choć to prawie niemożliwe bo po za tym forum nie używam tej ksywki, to myśle że by do niczego nie doszło bo jak by to wyglądało.....
Pilnie potrzebuję miejsca na wyjazd do Lubina.Domniemanego wybawcę proszę o sms ew. krótki syngał na numer 0502148126.
No Coment Miłego oglądania .... P.S paru z wasd mogło by zostac niezłymi dzienikarzmai... dobrze kręcicie afery i szukacie dziury w całym... Nic to Zagłębie - CRACOVIA 1:2 I nie ma mocnych!
O której jedziecie może wszyscy razem kolumną do Lubina?????
Witam ! chce jechac do Lubina ale nie mam transportu , moze gdzie w busie znajde wonle miejsce moge nawet na stojąco :) , niech ktos mi przesle na maila info gdzie o o której odjezdzają busy . dzieki
Mam dwa wolne miejsca w samochodzie. Koszt tyle co za paliwo (ok. 50zł).
Wyjazd ok. 15:30 z Krakowa. Powrót bez "przygód". Chętnych proszę o maila na hwat@o2.pl. Napiszcie w nim swój nr. telefonu i nick na forum.
Jeśli nie oddzwonie do jutra, do 12:00 tzn. że sprawa nie jest aktualna.
Hwat wysłałem maila
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)