Wlasnie wrocilem z treningu Pasow ktory mial sie odbyc w Prokocimiu a odbyl sie na boisku Plaszowianki o 19.Moge napisac z czystym sumieniem ze atmosfera jest super.W gierce 40 minutowej najlepsi wg. mnie byli Dudzinski,Olszewski ,Giza zreszta nie bede wymienial wszystkich bo widac ze chlopaki sa w strasznym gazie.Szkoda ze nie widzieliscie jak Wegrzyn rzadził swoja ekipa-glos mu ochrypł.Po tym treningu widze ze bedzie b.dobrze.Z innych informacji ktore uzyskalem od osoby ktorej nie moge zdradzic jest to ze nie mamy co sie przejmowac sporem z Norbertankami.Drumlak podpisze nowy kontrakt gdy mu sie bedzie konczyl stary-w przerwie zimowej.Nowych graczy poza Kubikiem na boisku nie bylo.Wiem jeszcze jedno ze chlopaki zrobia wszystko na derbach by sie pokazac za to ze kiedys ich wyrzucono.Co do pierwszego meczu z Zaglebiem wszyscy pilkarze sa zadowoleni ze graja juz w piatek-oni nie moga sie juz doczekac.Zeby nie bylo tak kolorowo to napisze ze w gierce wzielo udzial 22 zawodnikw,wynik 2:2 i ze niestety M.Cabaj zapieprzyl jedna z bramek.Relacja z treningu wg. red.Augustynka ma byc jutro o 16 oraz w wieczornych wiadomosciach sportowych Kroniki
A ja tam bylem....i jestem zadowolony!!!!
ANTYGWIAZDA
-
-
TRENING NA PŁASZOWIANCE
Same dobre wieści, tak trzymać!!!
ian napisz jak widzisz nasą obrone , czy Wiśnia i Gitara łapią sie do wyjściowej jedenastki???
czy Radwański dalej jest na nie swojej pozycji prawego obrońcy????
To kurwa mac zajebiscie po prostu ze ktos podal info! bylem na prokocimiu ... stadion w dzikiej puszczy ukryty,zadnego kurwa znaku...dawno nie bylem to od razu nie trafilem. ale potem sobie cos przypomnail...gdzies tam w sercu tej dzikiej puszczy jest boisko... mysle sobie pada to moze ich prokocim nie wpuscil i pojechalem na kabel a tam nasze juniorki graly sparing wewnetrzny ... i z braku lepszego zajecia ogladalem troche tej kopaniny ... zenujacy poziom ... jak tak ma wygladac nasze zaplecze to ja dziekuje ;/ i trener jednej z ekip ... stoi pod daszkiem i drze morde na chlopakow ... drugi coach stoi przy linii i moknie - tak jak powinno byc... ale tamten "murinjo" woli grzac tylek pod daszkiem...
i bucowa z tym treninigiem ... zadnego info ,nic !
Wiadomość zmieniona (23-07-04 22:45)
Wydaje mi sie Ze obrona bedzie podobna do poprzedich rozgrywek-jezeli natomiast chodzi o gre Gitary i Wisni to wspolczuje innym napastnikom grac przeciwko nim-oni sa jak skaly od ktorych odbijal sie np.Bania chociaz strzelil 2 bramki w tym jedna z karnego.Ale najwiekszy skarb wg. mnie to PROFESOR WEGRZYN !!!
ANTYGWIAZDA
ian: masz może info gdzie i mniej więcej w jakich godzinach bedą następne treningi..????
powiem szczerze ze o to sie nie zapytalem,wiem tyle ze Plaszowianke wybrali ze wzgledu na super murawe,po ulewie jaka przeszla nie bylo zadnych bajorek.Maja wybierac na biezaca boiska w zaleznosci od potrzeb.
ANTYGWIAZDA
Widać było dziś że chłpocy są zgrani i chce się im grać!!!Wiśnia i Gitara lekko odstają od resztą drużyny ale nie ma się co dziwić bo jakby nie było są nowi.Ale pokazali kilka razy że są naprawde dobrymi piłkarzami i nie przypadkowo znaleźli sie u nas.Arek Kubik grał poprawnie ale niczym według mnie nie zachwycił.A KAZEK dla mnie jest BOGIEM!!!Ustawiał chłopaków na boisku w ten sposób że Stawowy praktycznie podczas meczu nie odzywał się.I ten jego głos...Budzi respekt u pozostałych graczy.Jeśli chodzi o ATAK to Bania ze Szczotą prezentowali się z dobrej strony,na swoim poziomie.Dudzio też coś biegał i nawet nie wychodziło mu to źle.Jednak w tej drużynie potrzebny jest jeszcze jeden dobry napastnik z ograniem I-ligowym.
Wiadomość zmieniona (23-07-04 23:27)
Trening mial sie odbyc na prokocimiu ... ja tez bylem i pusto ... LIPA
Parol to pewnie ja i Ty chodzilismy gdzies obok siebie bo ja na Prokocimiu byłem zmokłem ale na Płaszów nie chciało mi sie już jechac
qwa tez byłem ! zmokłem na maxa ! dobrze ze Augustynek przyjechal i dał info gdzie jest trening :)
Ja też byłam i też jestem zadowolona :)
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/17_pasy.jpg[/img]
Może jakieś krótkie info gdzie i o której dzisiejszy trening?
a będą jeszcze na Plaszowiance trenować?Jeśli tak to kiedy?
Wiadomość zmieniona (25-07-04 10:32)
Jest dzisiaj trening ? Jak jest to gdzie i o której ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)