Baylay - o to właśnie chodzi..
Dlatego wszystkich amatorów pociągów specjalnych zachęcam do organizacji wyjazdu..
Życzę powodzenia, szczerze..
-
-
zagłebie - CRACOVIA CO Z WYJAZDEM ?????
eh.... szkoda słów
samochód czy busa to ja mam na pstryknięcie palcami - nie w tym rzecz
to teraz ja... czy zaglebie przysle jakies bilety i liste czy co tam zawsze bylo czy jedziemy , kupujemy i wchodzimy poprostu?
bilety napewno będą. co do wyjazdu to chyba kazdy na wlasny koszt (tzn. organizować się w grupki i busami). Niewiadomo co z identyfikatorami na wyjazdy więc bilecik na mecz może kosztować 5 zeta więcej.
WSZYSCY DO LUBINA !!!
no jakbyby nie patrząc to do lublina nie docierają pociągi tak więc straszliwa lipa nic tylko samochód - przekichane bo to ja jestem szoferem i nawet browarka nie szczelem :(
Mam pytanie do kogoś kto był w zeszłym sezonie autem w Lubinie na wyjezdzie... ile jest dokladnie kilometrow od krk - tam na stadion... (i czy jechales autostrada)
Jeszcze jedno pytanie... czy nie orientuje się ktoś czy odcinek A4 od rejonów za Katowicami do Wrocławiam jest już płatny czy jeszcze nie?
Autostrada nie jest jeszcze platna,jechalem tamtedy wczoraj.
A dla tych co nie wiedza jak jechac mam propozycje;z Krakowa to chyba wiadomo caly czas autostrada ,kierunek Wroclaw, Opole.Za Wroclawiem skrecamy na Kąty Wroclawskie a w Kątach na Środę Śląską i caly czas na Zieloną Gorę az wiezdzamy do Lubina.W Lubinie dalej na Z.G i dojedziemy do stadionu,latwa i szybka droga.Kilometrow okolo 300 ale dokladnie nie pamietam
Znalazlby ktos miejsce jedno miescie w aucie/busie?
:)
rex , odezwij się do mnie na gg 2045551
ma ktos moze 2 miejsca w busie lub aucie???????
Ktoś wie gdzie na 100 można ogładnąć transmisję z Lubina w C +
oczywiście w miłym ( pasiastym) towarzystwie :)
knajpa na rondzie mogilskim na wesolej:)
nigdy nie wiem jak ona sie nazywa, ale troche tam bylo by ciasnawo
Organizuje wyjazd BUSAMI do Lubina są wolne miejsca kto jest zainteresowany - Niech sie odezwie telefonicznie pod numer 880-331-332 albo ewentualnie na GG 1409000
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)