CHCIAŁEM SIĘ ZAPYTAC CO JEST Z WYJAZDEM CZY JEST ORGANIZOWANY JAKIS TRANSPORT ?????????
-
-
zagłebie - CRACOVIA CO Z WYJAZDEM ?????
BO PASOWAŁO BY ŻEBYS MY SIĘ POKAZALI NA PIERWSZYM WYJEŻDZIE W DOBREJ LICZBIE
szczerze wątpie żeby ktoś to organizował ...
ja bym na to nie liczył, powody są oczywiste.
Auta i Busy zostają
A JEST WOGÓLE SZANASA ŻE W TYM SEZONIE BEDĄ ORGANIZOWANE POCIAGI SPECJALNE MIEDZY INNYMI NA TAKIE MECZE JAK Z LEGIĄ ,POGONIĄ ,LECHEM ?????????????????????????????
jak dla mnie podróż busem to lipa.....
--> pociąg <-- to zdecydowanie najlepszy środek transportu
a tak to wiele osób będzie się zniechęcało ...
szkoda że nie można tego po ludzku zorganizować
TEŻ SIE Z TOBĄ ZGODZE ŻE NAJLEPIEJ ORGANIZOWAĆ SPECJALA
To zorganizujcie , w czym problem?
Ja tam wole zapłacić kilkanaście zł więcej i jechać samochodem na wyjazd... Opowiadano mi jak wyglądają takie pociągowe wypady i rczej nie chcę nigdzie na wyjazd jeździć pociągiem ;-)
Baylay, bo widzisz w zapomnienie poszło hasło [i]Nie pytaj co Cracovia zrobi dla ciebie, pytaj co możesz zrobić dla Cracovii[/i].... no cóz "profesjonalizacja" pociąga za sobą rozleniwienie.... za chwilę pewnie ktoś napisze, że Profesor Filipiak powinien zorganizować busy i pociągi - i to w dodatku na swój koszt, bo było nie było to pierwszy mecz po 20 latach w I lidze:(:(
Ja nie jadę do Lubina bo dzień po meczu z samego rana jadę do Zakopanego :/ Będę musiał gdzieś C+ znaleść i oglądnąć :/ Mam nadzieje, że z powodu mego braku [b]Cracovia[/b] nie przegra ;-(...
Co spotkanie wyjazdowe, amatorzy podróży pociągiem pytają czy będzie coś organizowane, a potem żalą się, że nie ma kto tego zrobić..
Skoro jest Was tyle, zorganizujcie się.. zasmakujcie takiej inicjatywy..
Jeśli Wam się uda i będziecie zadowoleni - to tylko Wasza wielka satysfakcja..
Jeśli jednak skutki będą nie takie, jakie sobie wyobrażaliście - może zrozumiecie dlaczego zaniechano organizowania wyjazdów..
=>=>=>ana - tak BTW - co z Twoim ukochanym? po 3 dniach... jak w reklamie.. odnalazł się? :):):)
TD
Robię co mogę, ale niestety..
Teraz leje, ale jak przestanie idę rozwieszać plakaty..
Smutno, bardzo smutno..
aaaAAA.....
NO TAK PROFESJONALIZM!!?
Jest temat troche niżej .... organizuje wyjazd busami do lubina szczegóły w poście albo pod numerem telefonu 880-331-332.
wszyscy jezdza pociagami a czemu my nie ???????tylko po kilka osob autkami:( smieszne , jak tak sie wybrac na legie !!!!!!!!
craax -
Twój kolejny post i kolejny raz albo nie czytasz dokładnie tematów, albo..
Zresztą, walka z wiatrakami fajna jest. ;(
Czy nie możecie zrozumieć że narazie nikt nie ma ochoty tego organizować ??
to nie jest taki proste i przyjemne
Macie potrzebe i ochote to zorganizujcie coś, wiele osób napewno bedzie wam wdziecznych.
Wszystkie dotychczas wyjazdy organizowali ludzie tacy jak wy, ale nie mają widać ochoty dalej tego robić. Może jak się coś zmieni...
Tak naprawde w tym elemencie jeszcze jest dużo do zrobienia.
A craxx nie podejrzewam że byłeś np na wyjezdzie w Polkowicach ??
Wiadomość zmieniona (23-07-04 20:16)
ale wy jojcycie co po niektórzy:)macie ochotę jechać pociągiem proszę bardzo zorganizujcie sie i jeźdzcie co w tym takiego trudnego(kiedys pare lat temu se sam pojechałem na mecz PASÓW do rzeszowa bo chciałem pociągiem:)a swoją drogą to chyba bedzie trudno o połaczenie do lubina pociągowe bo to miasto tak na uboczu głównych magistralii kolejowych:)hehe....masz ochote jechac to poprostu jedź a nie wylewamjżale na forum takie jest moje zdanie...mimo wszystko do lubina polecam transport kołowy:)
pozdrawiam
Fajnie jechać sobie pociągiem specjalnym. Władować się do środka , wypić kilka piwek i oczywiście przejazd mieć za darmochę. A to , że ktoś za ten pociąg będzie musiał zapłacić to ch..j , jego problem. Dopóki będzie dominowało takie myślenie , dopóty nie będzie pociągów...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)