tez słyszałem ze mamy 500 biletów i ze są juz zarezerwowane dla wiadomo kogo;-) ale to bardzo nie pewne info....
-
-
Derby - odnośnie wpuszczenia nas na mecz!
"tez słyszałem ze mamy 500 biletów i ze są juz zarezerwowane dla wiadomo kogo;-) "
No np ja mam już bilet :)
LiPtoon gdzie już dostałeś bilet na DERBY???????
:|
pasiak jak młody szczupak ...
... wszystko łyknie ;)
Pozdro :)
Widze ze i Wy macie ten sam problem. Bilety są ale dla wybranych.
jasne..Liptoon ma już pewnie wszystkie, choć jeszcze nie są wydrukowane...eh chłopaki..mniej naiwności...
A ja zamierzam wyhaczyc cos z puli jaka poszczegolni kapo rozdaja pracownikom manufaktury z Myslenic.
Co prawda bedzie to pewnie na walacej sie trybunce A no ale nic to. Jakos przeboleje ta niedogodnosc...
szczekal na pewno nie bede :-)
ani merdal ogonkiem jak inne kundelki dookola.
Wisła z Krakowa to mojej dupy połowa!!! CRACOVIA Kraków to duma wszystkich Polaków!!! Co wiślacy tak sępicie na tym forum... żal wam dupe ściska... albo cieszycie się z tego że rozróbę będziecie mogli zrobić na stadionie CRAXY? Żeby to oni zakaz stadionowy mieli.... nie cieszcie się za wcześnie!!! JEST NAS TRZECH - CRACOVIA ARKA LECH!!! ARKA GDYNIA ===>NiGdY NiE ZoStAnIeSz SaM<===
"pasiak jak młody szczupak ...
... wszystko łyknie ;) "
Tyle w tym temacie :D
Zajaczek - to nie my założyliśmy temat
to raz
a dwa - że nikt się nie boi
derbów każdy chce - oczywiście bez latającyach tasaków :>
więc przestań sie napinać bo nawet twoi kumple się z ciebie śmieją :)
zajac wyluzuj troche...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)