Witam...
W związku z awansem Cracovii do pierwszej ligi kibice naszego klubu udający się na mecze wyjazdowe w grupach zorganizowanych zostaną od sezonu 2004/2005 objęci systemem elektronicznej identyfikacji widowni piłkarskiej.
Więcej informacji na ten temat w Biuletynie Teraz Pasy!
[img]http://www.teraz.pasy.net/images/iticket.jpg[/img]
Pozdrawiam
Crac
Wiadomość zmieniona (21-07-04 10:26)
-
-
Karty czipowe...
no i moze to pierwszy kork do tego aby wykonywane były zakazy stadionowe.......
wystarczy czytnik i karta...
tydzień temu czytałem, że karty czipowe są niezgodne z polskim prawem, z tego wynika, że nie obowiązują, taką uchwalę przyjął chyba senat ???
A.
25 PLN????
za jakieś g...????
którego nawet nie mogę wyrobić przed pierwszym meczem????
ja ******** co za ********** w tym ******* PZPN ***** ich mać...
Ciekawe ile w łapę dała ta firma która je produkuje te karty...
co za ****
dziś w Sejmie mają być rozpatrywane uwagi Senatu do ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych (w tym sportowych).... sądzę, że rzeczywiśćie A. może mieć rację w tym względzie...
MOŻE KTOŚ MA MOŻLIWOŚĆ OGLĄDANIA W TV3?
Wiadomość zmieniona (21-07-04 12:10)
Tez czytalem, ze nie przyjeli tego i,ze karty nie sa obowiazkowe.
Osoby z kartami maja miec znizke 5 zl przy zakupie biletu na wyjazd...
:):):):):):):)
szczyt paranoi - cenzor cenzuruje samego siebie :):):):)
uwielbiasz Paranoje to masz!!!
to zgoda ze glupota jest to ze teraz sie o tym mowi gdy do meczu kilka dni
ale ja uważam że to akurat dobre i takie karty powinny byc i ogólnopolska baza danych o kibicach i dzieki nim wykonywac zakaz stadionowy.
bo wyobraźcie że na jakimś meczu oszołomy jakieś głupie wpadną na murawę - PZPN zamknie nam stadion i cóz WIELKIAE DERBY w canalu + obejrzy kilku wlascicieli dekoderow
A takie karty mogly by wylapywac prowodyrów a reszta bala by sie wszczynac burd.
ten numer konta ktory jes podany na Odzial Łódź BPH jest chyba niepoprawny, bo jak wpisalem w systemie bankwoym etn numer rachunku to adres wyskoczyl Banku BPH w Krakowie na Al. Pokoju 1.
prosze crac o jakies informacje na ten temat.
pozdro.
bo teraz - w nowym, obowiązującym systemie kont i ich numeracji - wpłaty inetnetowe na wszystkie konta BPH-owskie przechodzą przez ichnie centrum rozliczeniowe....
oj nie ma "meg" - ona by to wytłumaczyła :):):)
przed chwila dostalem maia z "iTicket", że wpłaty należy dokonywać na konto nr. 42 1060 0076 0000 3200 0095 2780, w tytule "elektroniczna karta identyfikacyjna; a nazwa firmy do kotrej ma byc adresowany przelew to " ISOFT Sp. z o.o."
teraz czekam na jakies info od craca, bo juz sam nie wiem gdzie mam wplacic.
pozdro
A na co ci tacy dwaj "meg" ?? :)))
Jak sam dobrze wiesz wszystko.
To poprostu przelew wewnętrzny banku, w przypadku gdy ktoś też ma tam konto i korzysta z systemu elektronicznego. Teraz wszystko trafia do centrum rozliczeniowego.
deck !
Wyślij na to konto 42 1060 0076 0000 3200 0095 2780
Nazwa odbiorcy: ISOFT Sp. z o.o.
Tytułem: elektroniczna karta identyfikacyjna
Wiadomość zmieniona (21-07-04 12:52)
troche jasniej ,to na ktory numer wysylac?
Robin - ale czyż nie przyjemniej byłoby to mieć dodatkowo wytłumaczone w jakimś miłym otoczeniu. szeptem do ucha przez "meg" :):):)
Witam...
Podany numer konta pochodzi z materiałów jakie otrzymaliśmy z firmy iSoft. Numer i nazwa oddziału znalazły się na stronie metodą "kopiuj/wklej", więc literówka jest wykluczona. ;) Sposób wypełnienia przekazu podany jest na stronie www.iticket.pl.
Dlaczego wyświetla się się adres centrali BPH, a nie łódzki oddział banku wyjaśnił zawsze błyskotliwy Tacy Dwaj (pozdrawiam) :)
W tej chwili nie mogę jednoznacznie rozwiać wątpliwości związanych z ewentualną zmianą prawnych podstaw do nakładania przez PZPN na kibiców obowiązku posiadania kart identyfikacyjnych.
Aby nie mnożyć kolejnych "rebusów" Koło Sympatyków zwróciło się do wiceprezesa PZPN-u Eugeniusza Kolatora z prośbą o wyjaśnienie tej sprawy.
Pozdrawiam serdecznie
Crac
Wszystko super. Tylko że za późno. I co gorsza nie z winy PZPN. Od dwóch tygodni usiłowałem porozmawiać o tym z Prezesem Misiorem ,ale on "nie miał czasu". A inny odpowiedzialni w klubie za bezpieczeństwo, po prostu zlali temat. Szkoda...
Byłem własnie na Wielickiej ,zgodnie z intrukcją miałem ze sobą formularz ze zdjęciem,dowód osobisty i przelew który wysłałem dzis rano i wszystko byłoby ok gdyby nie to że Pani w sklepiku nie ma zielonego pojęcia o kartach i o tym że ktoś ma przynosić jakieś formularze. Pozdrawiam włodarzy kluby.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)