Zastanawiałeem sie cały czas czy cos sie zmieni podczas remontu stadionu w kwesti ogladalnosci widowiska.Jezeli tzw. młyn zostanie przeniesiony na sektor D to dlaczego nie obnizyc krat wzdłuż boiska do ok.1metra.Mysle ze kibice byliby zadowoleni.Przeciez CHYBA nie bedziemy robic jakiegos dziadostwa z bieganiem po murawie na I Lidze.Co wy na to,I czy jest to mozliwe do wykonania juz teraz.
ANTYGWIAZDA
-
-
BARIERKI NA STADIONIE
Pomysł popieram,
ale pytanie czy jesteśmy już gotowi na takie zmiany?
Czy jakiemus pijanemu gościowi - tak jak to było na Szczakowiance - nie zechce się wybiec pogratulować piłkarzom lub podzielić się swoimi uwagami z trenerem?
bardzo orginalny pomysł ;)
Polonia Warszawa właśnie realizuje taki pomysł. A u nas jest on na razie utopią, chodź podoba mi się taka koncepcja. Jak przed laty... ;)
Popieram, moim zdaniem i tak są teraz do przeskoczenia, więc nie ma się co zastanawiać tylko obniżać, zwłaszcza, że teraz ograniczają widoczność z 3,4 rzędu słabo widać a płacimy tyle samo.
po 20 latach mamy 1 lige... emocje moga sięgnąc zenitu.. ja bym nie ryzykowal narazie takiego rozwiazania... z czasem tak ... ale narazie raczej nie
Taa, rzeczywiście bardzo orginalny pomysł ;] A ten wpis ANTYGWIAZDA mówi skąd go zaczerpnołeś. Naprawde niektórzy są zdumiewający
ja myśle że jeszcze za wcześnie bo ja sam za siebie nie ręcze jak u nas Baniowy strzeli bramke na 1-0 z wisła :) albo z legią :)
Nie zaczerpnałem pomysłu z drugiej strony błoń bo wisła mi lata-zrozumialeś KamiK?-chodzi mi o to ze od strony ul.Focha siedza starsi kibice a widoczność z tej strony jest tragiczna a przy rozwieszonych flagach niemozliwa zwłaszcza na dolnych rzedach krzesełek.
ANTYGWIAZDA
Niestety moim zdaniem musi minac przynajmniej rok aby zmniejszyc kraty zreszta policja w zyciu by na to zgody nie dala
nic z tego!!PZPN nie zrobi wyjatku.................to tez jest potrzebne do zdobycia licencji
ian chyba sobie z nas zartujesz? Od Focha zdjac barierki. Od Focha Ian to zasiada poza ze 1500 spokojnych ludzi ekipa pod wezwaniem Hej ***** OLE. Jak cokolwiek wiesz o Cracovii to powinienes zauwazyc ,ze nasi Hools bydla na stadionie nie narobia i mowcie co tam se chcecie o nich ale kochaja swoj Klub i potrafia dac sobie na wstrzymanie.
Dowodem byl mecz z Ruchem. Nie ruszyli sie na przyzjezdnych. Zadyme wywolali przyjezdni, tzw. "zgody" i nastolatki co pewnie pare razy na Pasach byli. Bydla na stadionie moga narobic wlasnie niezrzeszone malolaty i stare "dziadory" ktorym lata frustracji i gorzala
nerwy zszargala.
pod bardzo orginalnym wezwaniem jest ta ekipa :)))
widze ze "hej wydupcaj ole!!" jest dosc popularny :)
nawet w C+ go pokazuja
na Focha siedza "dziadki" ?? ty chyba zartujesz (ian thorpe). w calosci sie zgadzam z Wardarem. Kto tam zasiada ten wie !!!
A tak na powaznie to barierki musza jeszcze troszke "pobyc" z czasem wszystko jest do zrobienia. Nie od razu Cracov zbudowali .
ja tam dziadkiem nie jestesm a najlepszy klimat wlasnie znajduje na Focha
Według mnie trzeba tylko zdjąć te druty kolczaste od strony Focha, bo jak pod koniec seonu będziemy się cieszyć z Mistrza Polski to ktoś się może pokaleczyć ;-))
Wiadomość zmieniona (22-07-04 14:29)
zrobia to tylko ulatwia nam droge EWAKUACYJNA =] pozdro
Sam siedze zawsze od Focha i wiem kto tam siedzi,chodzi mi o to ze prawdopodobienstwo zrobienia jakiegos dziadostwa na ktorym ucierpiał by klub jest znikome z tej strony.Jezeli taki pomysł byłby realny to juz teraz w trakcie remontu ogolnego trzebaby go rzucic odpowiednim osobom.Sprobowac warto,to nic nie kosztuje a moze sie udac......
Pantera i wardar ja mam 4..lat i mam pierdolca na punkcie naszej CRACOVI
wiem gdzie siedze i z kim......
ANTYGWIAZDA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)