24 lipca odbedzie sie sparing Naszych zespolow serdecznie zapraszam:) godziny meczu jeszcze nie ustalono przypuszczalnie termin meczu ustalimym przy wodece na zrupowaniu w Austrii:)
pozdro!
-
-
Sparing Lech - Cracovia
Ja sie wybieram :)
a to w Austri czy w Kraju i gdzie??
To jest w Poznaniu
tez sie wybieram :)
Dalej Panie i Panowie Cracoviacy. Wbijajcie się w sobotę w pociąg i do Poznania. Bardzo serdecznie zapraszamy.
sparing prawdopodobnie odwołany
"Mieliśmy w sobotę, 24 lipca, jechać na sparing do Poznania z Lechem, ale wobec zmiany terminu meczu w Lubinie chyba z niego zrezygnujemy. Do Karczowisk pod Lubinem pojedziemy już w środę, 28 lipca." - Wojciech Stawowy
szkoda..... a zapowiadal sie fajny meczyk przed inauguracja sezonu..... To czekamy na (18 września)
pozdro!
_paszczak z tego co ja czytałem to Stawowy rezygnuje tylko ze sparingu z Podbeskidziem 27 lipca.A mecz z Lechem ma być normalnie w sobote 24 lipca.I pojadą tam tylko na mecz a nie jak wcześniej planowali na małe zgrupowanie.A co do Karczowisk to masz racje.Wyjeżdżają 28 lipca przed meczem z Zagłebiem
Aster - drobna prośba: zmień sobie flagę Lecha, ona jest niebiesko-biała, a nie biało-niebieska. Z góry dzięki
też gdzieś czytałem że rezygnują z meczu
Wiadomość zmieniona (20-07-04 22:12)
Decyzja ostateczma sparing odwolany - szkoda - czekamy na mecze mistrzowskie i niech wygra lepszy:)
pozdro!
trener lecha troche zapienil ze cracovia odwołała cheć przyjazdu na sparing
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)