W związku z podziałem naszego stadionu na sektory zapewne pojawi się temat młyna. Niektórzy chcą przenieść do go na łuk (sektor D) ale moim skromnym zdaniem to kiepski pomysł. Uważam że młyn powienien być przeniesiony, ale na sektor C. Po pierwsze - za bramką to niewiele widać, poc drugie, łki będą najwcześniej remonwaną częścią stadiony, po trzecie na trasnmisjach będzie wyglądało to tak, jakbyćmy mieli mało kibiców, po czwarte, oprawa równolegle do boiska jest zawsze dużo efektowniejsza, a po piąte przcież to tylko 20 PLN róznicy na karnecie (4 piwa, 20 gałek lodów, flaszka niezłej gorzałki, 60 pustych butelek ;-) ). Chyba można spróbować odłożyć kaskę i przenieść się na sektor C ? Szczególnie że ta trybun jest niska i długa, więc będzie to wygląało lepiej nież dotychcasz, a echo dopingu będzie się niosło i odbijało od wyższe trybuny (VIP i B) dając fajny efekt akustyczny. Zastanówmy się bo jeszcze tydzin i trzeba kupowac karnety, a fajnie byłoby, gdyby wszystko było jasne od razu, bo później będzie kwasik z przechodzeniem. No i ambonkę trzeba przestawić.
p.s. VIP-y będą epiej nas widzieć, to samo media, a i o to chodzi. Nie wspominając o tym że pilkarze będą mieli do nas bliżej :-)
-
-
GDZIE MŁYN ?
w sumie nie głupi pomysł ale czy sie uda ?
i tak młyn bedzie na D i nic z tym nie zrobicie ! :)
Pozdro !
Młyn na łuku to beznadziejny pomysł. eredin ma racje młyn powinien zostać przeniesiony na sektor od Focha.Wszystkie oprawy będą duzo lepiej wyglądać.Na sektorze D to bedzie porażka.
Chyba nawet nie ma co deliberować. Nie będzie to pierwszyzna w tym miejscu. Może lepiej byłoby na trybunce od Focha, ale klub pewnie ma na te miejsca inne plany. No i sprawa oddalenia młyna od sektora gości! Nie wykluczam nawet nakazu policji w tej kwestii. Oddalenie od boiska ma też dodatkowe plusy - serpentyny nie będą wpadać na boisko.
Wyglądać oprawa może owszem lepiej na Focha, ale chyba lepiej doping będzie prowadzony na łuku m.in. dlatego, że widoczność i słyszalność prowadzącego będzie znacznie lepsza. Trybuna od Focha jest bardzo rozległa, a poza tym numerowane miejsca!
rozległa - to dobre. Musisz napisać długa, rozciągnięta itp.
Czy na D, czy na C to sprawa do ustalenia, ale trzeba to ustalić do 25.07.2004 do godziny 23.59 ;-) , bo od następnego dnia rozpoczyna się sprzedaż karnetów. A co do tego, że młyn na łuku to nie pierwszyzna to pamiętam dobrze te czasy (pewnie nie ja jeden) i dlatego podtrzymuję swoje zdanie. A jeśli miejsca będą numerowane to lepiej - cały młyn je zajmuje i spokój ;-)
O! Działa cenzor!
miało być "r.o.z.l.e.g.ł.a."
To fenomen! Wot tiechnika!
OK,
Trybuna od Focha "jest bardzo długa i ciągnie się wzdłuż całego boiska".
Na "fochatą" przychodzą kobiety, dzieci, dziadki itp. To może być dla nich prawdziwy szok. Ja jednak powtarzam jeszcze raz. Młyn będzie w ten sposób oddalony od sektora gości, co poza meczami z Lechem i Polonią jest ewidentnie zaletą. Można też będzie flagi na torze (pozostałościach) rozkładać. To chyba już w klubie tak sobie wymyślili i chyba sprawa jest już przesądzona.
tylko nie na trybunie od Focha !
już to przerabialiśmy !
żadnego , sensownego dopingu nie da się w tym miejscu zorganizować !
no chyba że młyn liczy max. 200 !
właśnie dlatego kiedyś młyn został przeniesiony na łuk !
TYLKO PASY
wedlug mnie mlyn na luku to beznadziejna sprawa.Nawet w cczasie rozpoeczecia meczu nie ma jak rozwiesic koszulki po drugie gdzi eten doping druga strona odpowiada?chyba ze bedziemy ciagnac do przyjezdnych go...po trzecie dziadki z glownej napewno nie pociagna dopingu druga strona odpowiada a jesli nawet pociagna nie bedzie to wygladac tak efektownie jak w tym zesonie.To co wszyscy budowali ten caly doping przeaz ten luk pojdzie na marne to jest moje zdanie
Wydaje mi się ,że nie ma co dyskutować gdzie młyn tylko nad tym jak zorganizować doping by było tak cudownie jak do tej pory! Myślę ,że Opravcy już nad tym pracują.
Ja myślę ,że młyn ostatecznie "wyląduje" na styku C i D. Ludzie co Chcą dopingować a nie pójdą na łuk wykupią karnety w 2-ch sektorach krzesełek przyległych do łuku. Oczywiście pierwsza runda to będzie wielki bałagan . Potem się unormalizuje...a potem-miasto dogada się z Norbertankami i ruszy budowa nowych trybun ...i znowu będzie bałagan.
Btw ...wędrujący "młyn" to autentyczna tradycja naszego Klubu. Tak widać musi być....
Jedno wiem "druga strona odpowiada" przejdzie w "cały stadion odpowiada":-)))
Tak wogóle to wierzę w Opravców ,że znajdą dobre "myki" na nową sytuacje. Chłopaki wyraźnie wiedzą co robią.
Wyslijmy wyszscy maile to Filipiaka i Misiora aby odeszli od pomysłu numeracji krzesełek. Do tej pory wszystko bylo O.K.
ale z drugiej strony, trybuna od fosha jest niska więc kibice będą rozciągnięci po całej długości i koordynacja dopingu pszez łysego czy świstaka będzie wręcz niemożliwa! To jest moje zdanie. Jedyna opcja to jest pozostawienie młynu tam gdzie był albo pszeniesienie go na łuk!
Zawsze młyn jest tam, gdzie najtańsze bilety. Najtańsze będą od strony ul. Kraszewskiego, więc chyba nie ma o czym gadać. Wczoraj byłem na Kałuży i gniazda już nie ma w tym miejscu gdzie jest młyn. Może ktoś wie coś o tym?
noi dobrze macie beznadziejny stadion jak by wasza trybuna była cała prosta tak jak nasza na C to nie mieli byscie problemu a teraz se miejsca nie mozecie znalesc heheheh i bardzo dobrze !!!!!!!!!!!!!!
Coś mi tu nie gra ..... Przecież od ul. Kraszewskeigo (sektor D) miały pozostać ławki, to jak Oni chcą wprowadzić numerację ???
Wiadomość zmieniona (17-07-04 12:51)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)