Temat obok...
-
-
Ceny biletów i karnetów na sezon 2004/2005...
pamietajcie tylko ze ostatnie komplety na stadionie to byly mecze tzw o wszystko a na stadionie nie bylo ponad 10 tys facetow tylko cale rodziny i to dalo komplet... na 1 lidze szybko (oby nie) skonczy sie gra taka jak w 2 lidze (czyli duzo bramek i ciagle zwyciestwa) i wtedy tez ludzi ubedzie, zwlaszcza ze w tym roku spada tylko 1 druzyna wiec liga nie bedzie zbyt atrakcyjna w srodku tabeli .... a wtedy to juz nikt nie da 100 zla za jednorazowe wejscie z zona i dzieciakami.
pisze tak bo tak mysle ale bardzo chcialbym sie mylić.....
Ceny biletów rewelacyjne ! :)
Powinny być zniżki dla dzieciaków ! Dla kobiet NIE !
cany biletow bardzo dobre
macie racje z tym ze powinien byc sektor rodzinny
ale smieszy mnie gadanie ze "w miejscu gdzie siedzialem za mnie , zone dziecko babcie..."
chyba nie trudno zauwazyc ze koniec z takim mysleniem ?
albo chcesz siedziec tam gdzie siedziales i placisz tyle albo siedzisz tam gdzie cie stac na to,
pozyjemy - zobaczymy, jesli na meczach nie bedzie kompletu bedzie mozliwosc nacisku na wladze klubu,
damy rade
a i PS..
na A - 1250 osob ? ha ha ha ha ha :)
policz jeszcze raz, przypominam ze A to jest tylko jeden sektor krzeselek od strony Kaluzy przy spikerce...
Wiadomość zmieniona (17-07-04 14:22)
Cena karnetu na łuk mnie zdecydowanie satysfakcjonuje.
Panowie, 26 chyab będzie szturm na Wielicką:).
Wiadomość zmieniona (17-07-04 14:30)
fenix - wiosną kapkę(test czy cenzor na współpracownika zmieni;-) drożej będzie bo jeden mecz więcej gramy na Kałuży
no i UEFA... :)
[IMG]http://marcinn_23_kr.w.interia.pl/szablon_obrazki/stadion_2.jpg[/IMG]
Wiadomość zmieniona (17-07-04 19:00)
A kiedy beda DOKŁADNIE te karnecii w sprzedazy????
Chodzi mi o dokładna date
26 lipca
http://teraz.pasy.net/2004/04-07/040716-02stadion.htm
jak dla mnie ceny nie sa rewelacyjne.. do tej pory wchodzilam za 7 zeta teraz zeby wejsc na najtansza czesc stadionu musze zaplacic drugie tyle.. wiec nie mam sie z czego cieszyc.. na kartnet nie dostane pieniedzy bo ogolnie moja mama meczom jest przeciwna.. czasem mi rzucila groszem na pojedyncze mecz.. teraz cale kieszonkowe musialabym wydac na siedzenie w tym samym miejscu co kiedys.. nie dosc ze musze oszczedzac to jeszcze bede musiaal zmienic miejsce, a nie przyjdzie mi to z latwoscia.. Koniec ze swobodnym przemieszczaniem sie miedzy sektorami .. to co ja bede robic w przerwie meczu..? no coz.. jakos sie nie ciesze i niektore mecze bede musiala odpuscic.. a szkoda.. bedzie przykro nie pojsc :(
Drodzy Ludzie słyszycie ? ! Moze jakis sponsoring dla Anetki ;) !
Pozdro ! :)
dla mnie ceny są ok
łykam karnet na "białe"
jak sie Anetka ładnie usmiechnie to i sponsor sie znajdzie:)
dajemy oficjalne pismo do zarzadu zeby wprowadzili te bilety dla dzieci i kobiet :)
-------> do marcin_ksc :
WIDZĘ że chcesz sobie zarezerwować moje miejsca :-) JAK POGADAMY TO SIĘ DOGADAMY - mogę CI je [ale nie tanio] odsprzedać :-)
Wiadomość zmieniona (18-07-04 12:10)
(cyt.)
[i]Autor: Robinksc (---.compower.pl)
Data: 17-07-04 13:42
Ceny biletów rewelacyjne ! :)
Powinny być zniżki dla dzieciaków ! [b]Dla kobiet NIE ![/b]
!!! Tylko Pasy !!! [/i]
myślę Robin że swoją wypowiedzią podpadłeś Pani Dementorowej :D:D:D
Wiadomość zmieniona (18-07-04 12:33)
jak na ekstraklase to tanio.jak praca pozwoli bede na kazdym meczu.pozdro z tarnova
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)