Jak podaje portal "sportowefakty", jeżeli T Rząsa nie znajdzie klubu za granicą do 20 lipca to podpisze kontrakt z Groclinem.
Menadżer zespołu J.Kopa potwierdza,że jest po rozmowach z Rząsą i piłkarz będzie grał w Groclinie.
Jeżeli tak się stanie to wydaje mi się ,że Tomek już nigdy nie założy koszulki w Pasy,bo nie sądze aby podpisał kontrakt na krócej niż parę lat.
-
-
Rząsa w Groclinie !?
to jest ten co tak bardzo kocha pasy
oby znalazł jakiś klub za granicą lub zagrał w naszych kochanych PASACH:)
co jak co ale Groclinu jakoś specjalnie nie lubie...
Jezeli pojdzie do jakiegokolwiek klubu w Polsce innego niz CRACOVIA to dla mnie bedzie juz skreslony
no panie tomku lepiej sie zastanów gdzie grać ?? Bo Pasy w przyszłości nie bedą szukać piłkarskich emerytów ........... sprzydałbyś sie nam teraz ,i zagrałbys jak przed laty z arkiem kubikiem ,gdy wygrywaliście MPJ i wywalczyliście awans do 2 ligii ( cracovia-radomiak, 1-1,1-3) ZASTANÓW SIE RZĄSIK.....
właśnei zastanów sie bo jeśli wybierzesz inny polski klub to tak czy inaczej bedziesz lamom :)
0-2
a ktoś z pasów mu w ogóle składal propozycję?????
nie wiem czy klub jest nim zainteresowany. Z tego co ja słyszałem to obrońców już niestety nie potrzebujemy.
Więc zastanówcie się z tymi waszymi pretensjami...
Chcielibyście , żeby nigdzie nie grał?
Wiadomość zmieniona (12-07-04 15:11)
MIAL PROPOZYCJE Z KLUBU
Nie wiedziałem, że ten zdrajca ma aż tylu adwokatów. Przypuszczam, że to rodzinka tak za nim gardłuje, a może on sam. ...... Żenada!!!!!!!!
Kropidło powiedział: " Widzicie, ja swoje kibicowanie Cracovii datuję od prawie półwiecza i obserwuję naszych piłkarzy z dużą uwagą. A co sądzę o Rząsie? Otóż, jestem sceptyczny! Nasuwają mi się analogie do Janusza Kowalika, który wypiął się na Cracovię nie zważając, że spowoduje tym jej degradację i stoczenie w otchłań. Podobnie postąpił młodociany Tomek Rząsa, którego ocenić możecie za kilka dni lub tygodni. I zobaczycie, że w wypadku gdy ktoś inny zaoferuje mu symbiliczną jedną złotówkę więcej - wypnie się na nas bez wahania. Ale niech tylko pojawi się w obcych barwach na Ziemi Świętej to usłyszy co o nim myślimy. I nie róbcie z niego takiego "świętego" pasiaka."
I miał rację!
bez przesady. gdyby wtedy zostal w Pasach, zrobilby kariere a'la Herman, Ostap, Leśny, no moze Zegarek.
Dajmy jeszcze na luz pare dni wtedy bedziemy wszystko wiedziec. Ale jak podpisze z inna polska druzyna kontrakt to pojedziemy po nim rowno przynajmniej ja a jezeli ktos sie bedzie pytal dlaczego to juz odpowiadam BO TAK !!!
dajcie spokój chłopakowi niech gra tam gdzie chce ....oprócz gts-u
to jego życie i jego kariera !!!!
Bedi też ma serce w Pasy a nie gra w Cracovii
Marcin ma racje... nie znamy kulisów spraw, i nigdy nie poznamy na 100% więc dajcie spokój... chłopak gra tam gdzie mu płacą, niekoniecznie gdzie jego miejsce...
Tak patrząc to Drumlak powinien siedzieć w Szczecinie i robić za Gryfusia.
Bojarski wybije z głowy Rząsie granie w piłkę w meczu Groclin-Cracovia
A Cracovia oficjalnej propozycji mu nie składała, a gadanie przy kawie" w dzisiejszym biznesie jest g... warte
SKLADALA
Moim zdaniem niech idzie do groclinu.Nie jest nam niezbędny i na jego łaskę trzeba połozyć laskę.Widać co jest wart jak za parę srebrników więcej zaprzedaje swój klub , miasto i kibiców pasów.Dobrze choć ze nie sprzedaje się cichodajce z reymonta.To by bardzo bolało jakby ubrał ich wieśniacką koszulkę i w derbach grał przeciwko nam.Trochę osobiście mu się dziwię bo nie jest to piłkarz na dorobku potrzebujący kasy jak tlenu.Swoje już w piłce zarobił i teraz w polskiej lidze to ,,drobniaki''w porównaniu do kasy z zachodnich klubów grających w LM.Po co mu ten groclin wie tylko on sam.
Niech spada!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)