Brawo!!!!
-
-
RUCH CHORZÓW - CRACOVIA 1 : 3
:-)
:)
Cracovia 1 -liga
no to miejmy nadzieje ze w 1 lidze podobnie beda sie mecze ukladaly jak w tym sparingu
Brawo, co prawda wyniki sparingów nie mają znaczenia, ale zawsze to lepsze samopoczucie :)
a nie mówiłem że wygraja [b]3-1[/b] :-)
ja tez trafilem wynik.....
Czemu nie grał Wawrzyczek?
A kto asystował? Jeżeli ktoś wie, niech napisze.
Sparing zdecydowanie dla Cracovii - Ruch grał w piłke jedynie przez pierwsze 15 min a potem to juz przewaga Cracovii - ładnie grali z pierwszej piłki - choć ogólnie widac że to dopiero początek przygotowań. Z Wiśnioewskiego możecie mieć pożytek choć przy dzisiejszych grajkach Ruchu nie miał zbyt trudnego zadania. Na sparingu kilka samochodów ludzi z Krakowa - nawet jeden w szalu ;-) próbował robić doping po kilku piwkach. Atmosfera piknikowa....
Niewiem nic o tym amerykańcu.Ale wiem że Sebastian Kurowski to nie 19-latek,jak podaje teraz.pasy.net.Ma 16 lat,niewiem czy skończone.Gra nieźle,ale w najbliszych latach nie będzie wzmocnieniem na 1 lige:/
Wiadomość zmieniona (10-07-04 17:39)
JuRgEn, ale Kurowski jest chyba perspektywicznym zawodnkiem. Warto pewno w niego kasę zainwestować.
pomyłka:).Niegrał w tym meczu żaden Kurowski.To musiał być jakiś inny chłopak z Glinika.W takim razie pewnie ma 19 lat
Bylem na meczu,widzialem :-) Wawrzyczek nie gral ,siedzial caly mecz z Mikulskim na trybunie. Trzeba przyznac,ze boisko ŁKS Łaka jest w bardzo dobrym stanie,tylko kurde wialo po plerach ;-)Atmosfera piknikowa.Swistak zapodal lokomotywe ;-)
Ale slowko trzeba dodac o tych chlopaczku co w II polowie gral w ataku.wysoki(takiego nam trzeba),pare fajnych zagran pokazal...warto w niego zainwetsowac. Ten Amerykanin taki sobie...nie mowie,ze zly,ale jesli to ja mialbym wybrac to wolalbym tego z Gorlic.
normalnie ten Wiśniewski na obronie przypomina mi czołg :]] bez kitu ...
musimy go mieć .. nie wiem czy popelniał błedy w pierwszej połowie bo dotarłem dopiero na 2 ale grał w niej bardzo pewnie .. co do Kurowskiego to napewno nie ten co ma 16 lat bo znam go osobiście i poznałbym go no chyba ze gral w 1 polowie to nie wiem .. ale jezeli podobno gral w 2 to napewno nie chodzi o 16-latka .
Świstak to chyba nie to samo co na Ziemi Świętej co ?? :]]
Brono - Wisniewski gral tylko w II polowie.A w I polowie nie gral zaden mlody-testowany.
brono, przecież Wiśniewskiego już mamy:).
z nieoficjalnego,ale w miare wiarygodnego źródła wiem,że Wiśnia walczył kiedyś w walkach ulicznych za pieniądze:),stąd jego wygląd,bardziej chuligana niż piłkarza.Ale w obronie wymiata jak kosiara,już teraz moge powiedzieć,że dla mnie to najlepszy transfer tego lata:]
TERAZ NA RZĄSE CZEKAMY ???
JuRgEn - to zadna tajemnica - czytalem kiedys wywiad z Wisnia i o tym mowil otwarcie. Ale wyglad ma nie od tego. Poza tym,ze sie bil to trenowal kiedys pilke reczna w MOSiRze Zabrze,chyba?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)