A ja będąc z Poznania zdecydowanie czekam na nasz mecz z Wami drodzy Cracoviacy. Wiem że daleko z Krakowa do Poznania ale mam nadzieję że wielu z Was się do nas wybierze. A do klubu Waszego sentyment mam ogromny. Sentymentu tego nie zmienił Wasz pobyt w niższych ligach. To wspaniałe uczucie, że będę mógł na własne oczy przekonać się o magii Cracovii.
-
-
Na jaki mecz czekasz najbradziej ?(oprocz derbow)
Ja na LECH ; POLONIE ; legie, pogon
Pogon i Zaglebie to bedzie rewanz za mecze w II lidzie
Legia, Lech
!!!LECH !!! w Poznaniu
Nie mogę się doczekać pierwszego meczu przy sztucznym oświetleniu ! To będzie cudo ... A oprócz tego to nie będę oryginalny - Lech, Polonia i Legia ... :)
Lech, Polonia ..... i legiiia ....
..ble..
Wiadomość zmieniona (13-07-04 16:12)
a tak naprawdę to 10 września z Unią Oświęcim u siebie... no i oczywiście wszystkie mecze z GKSem Tychy ;-))))
To ja będę w takim razie najoryginalniejszy chyba - Legia. No co? Ja jednak czekam na mecz w Krakowie. Kto ich tym razem rozstrzela? Myślę, że Bania i Skrzynia, a może Citko. Wynik jednak "tradycyjnie" 3:1 dla nas.
Na Unię oczywiście też.
Wiadomość zmieniona (14-07-04 16:25)
Hmmmm..... ja wybiegne toche dalej w przyszłość...
Pierwszy mecz Pucharowy..... i bynajmniej nie o Pokal Polski mi chodzi.
:)
legia,Lech,Polonia,zespoly z gornego slaska,pogon (wyjazd) a tak wogule to: kolejnosc przypadkowa:)))
legia,pogoń,.............LECH
A ja podam jeszcze 2 rywali o których się za dużo nie mówiło wcześniej - Ptacovia i Lubin - po tym roku mamy im coś do udowodnienia !!! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)