Ja osobiscie na Lecha. Zajebiscie go lubie a przy Naszych stylach gry bedzie duuuzo bramek.
-
-
Na jaki mecz czekasz najbradziej ?(oprocz derbow)
Ja na Lecha i Legie!!!
Tak, na Leszka czekam z niecierpliwością, coś się terminarz pozmieniał bo mieliśmy z nimi grać na dzień dobry no ale niestety...
Legia i Lech
Pewnie jak większość: Lech i Legia to będa najciekawsz mecze zarówno pod względem sportowym jak i kibicowskim ;-)
a ja na Amica - Cracovia, bo znowy bede mial pretekst do tygodniowego picia w imie swietowania "ogromnego sukcesu po tylu latach" ;-)
CRACOVIA - POLONIA
dla mnie obydwa mecze z drużynami z Warszawy...+ oczywiście LECH
Nie będę oryginalny. Na "Łazienkowską".
Liczę na zimny prysznic rozgrzanych główek spod (L)-ki......
Wiadomość zmieniona (10-07-04 00:24)
a ja czekam na Odre !! ja chce juz peirwszy mecz !!!!!!!!!!!!!!
u siebie oczywiście :D
ja tez pierwszy mecz przy swiatlach u nas...
Cracovia - Legia
na LECHA POZNAN to bedzie mecz wielkiej przyjazni ktorej zazdroszcza nam Wszyscy, przykro tylko ze ARECZKI nie ma w tym gronie I ligowcow!
Pierwszy mecz u Siebie z [b]ODRĄ[/b]
Pierwszy mecz przy świetle u nas!
A tak poza tym:
Polonia, Legia, Lech (kolejność przypadkowa)
Ja czekam na pierwszy mecz CRACOVII w I lidze w Lubinie jak dobrze pamietam :P a pozniej to juz pierwszy MECZ PRZY SWIATLACH NA ZIEMI SWIETEJ a natepnie LECH , POLONIA , legia , pogon szczecin !
Wiadomość zmieniona (10-07-04 11:28)
Wreszcie zobaczę mecz Pasów z Górnikiem Zabrze , oprócz tego Lech , Legia
Lech, Legia, Górnik Zabrze.
ODRA, potem Lech legia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)