Na pewno Bojarski...Tylko że on jest za dobry na reprezentacje...pozostali reprezentanci (pomocnicy) wpadli by w kompleksy ... ;-)
-
-
Pasiasty reprezentant - Piotr Giza
Bojarski albo Drumlak
Bojar
Bojar
Bojar Drumlak Baran i podobno już RZĄSA !!!!!
ja do reprezentacji wybralbym 6...........
ale jak jeden to jeden
Piotrek GizzzzzzzzzzzA
Skrzyński
Baran , Bojar , Drumlak i JA jak mnie Mikulski gdzieś wyłowi :)
1.Baran
2.Bojarski
3.Skrzynski
Baster
Czym sobie zasłużyłem 7kotów?
Wg. mnie Skrzynia. Baran jest lepszy na swojej pozycji ale defensywny pomocnik to nie jest pozycja rzucajzca sie w oczy + to ze ma qrewska konkurencje (Szymkowiak, Kukielka , Mila, ulebieniec Janasa Lewandowski, Swierczewski, o dziwo Scherfen, Burkhardt itd.
Natomiast jezeli Skrzynski bedzie dobrze gral i strzeli pare ladfnych bramek z wolnych to On ma najwieksza szanse na debiut.
Bojar tez zadebiutuje bo to wkoncu Nasz SUPERSTAR.
Bojar... on ma styl nie_do_podjebania... ;-)
Bojar to wasza supergwiazda? Bez urazy ale nie wiem czy gość łapnął by się do Wisełki na ławe. Reprezentacja... Na pewno na razie brak wam grajków na tym poziomie. Życze wam żebyście takich mieli jak najszybciej, będą ciekawsze derby.
Wierny Wiśle
To możliwe, że nie siadłby nawet na ławce Wisły, ale to reprezentacja a nie Wisła. Co z tego że Żurawski jest świetny w klubie ? W "naszej narodowej" mu wyraźnie nie idzie. A co do moich typów to przede wszystkim Paweł Drumlak - klasyczny rozgrywający, jakiego w reprezentacji nie ma (Szymkowiak jest niezły ale zawsze przed podaniem patrzy pod nogi gdzie pilka a to nie o to chodzi...)
Osobiście uważam że takim zawodnikom którzy grają dobrze w klubie dla kasy, a w reprezentacji dla promocji kraju nie zagrają powinno się od razu, bez sądu strzelać w łeb.
Szymkowiaka to ja bym zmienił na H. Kasperczaka, pomimo jego wieku byłby lepszy. Ale chciałem napisać ze zmieniłem zdanie. Nikt z Pasów nie powinien grac w reprezentacji. Bo i po co? Nawet my sami od prezesa pzpn poprzez selekcjonera do zawodników i kibiców ( z małymi wyjatkami oczywiscie) olewamy te reprezentacje, wiec na co ten trud?
Kibice reprezentacji nie olewają. Tylko robią to tamtejsi zawodinci, selekcjonerzy i przedewszystkim PZPN. Prawda jest taka że jeśli by powołać reprezentacje wśród A-klasowych zespołów to by zagrała niewiele gorzej, a może i lepiej niż obecna reprezentacja.
Dinthalion absolutnie sie z toba zgadzam. Tez uwazam ze jutrzejszy sklad moze wypasc lepiej, tylko co z tego jak pewnie nie beda juz powolywani gdy "podstawa" wroci na plac boju:(
A ja mam taka zasade, jak mnie ktos olewa, to ja go tez.
Dinthalion - Ty mi tu "sąsiad" tematu nie rozmywaj
Do kibiców from the other side - skoro już sami weszliście na ten temat... Właśnie ze względu na takiego grajka jak Gorawski, który łapie się do kadry ostatnio zdecydowałem, że większe szanse ma Bojar od Baranka. Fakt, że on jest powoływany do kadry ostatnio świadczy tylko o dziurze jaka na tej pozycji istnieje. IMO wystarczą 3-4 takie mecze Bojara na poziomie jak grał na wiosnę (ten czwarty na Legii :-) i temat będzie można skasować.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)