CAŁE ZYCIE Z WARIATAMI ( :
-
-
Na czym polega czar -boskość -CRACOVII
Mówię rodzina-- myślę Cracovia
Ponad pół życia z Pasami :tak to widzę
A co do boskości ... no cóż coś w tym jest może nie boskosć ale jakas magia ,wzajemne przyciąganie ,gotowość poświecenia wszystkiego ,lub prawie wszystkiego żeby tylko wspomóc swoją obecnoscią,dopingiem...
Aż chce się żyć:)
Myślę, że to WYJĄTKOWY temat w którym mogą/powinni wypowiedzieć się ludzie spoza Cracova.
Moje zdanie.
WYJĄTKOWOŚĆ tego klubu opiera się według mnie przede wszystkim na kibicach, którzy stworzyli aurę WYJĄTKOWYCH barw ( napewno nie bez znaczenia jest nawiazanie do barw narodowych), WYJĄTKOWY i bezapelacyjny fakt, że to właśnie CRACOVIA jest prekursorem rozwoju i wogóle istnienia piłki nożnej w Polsce, WYJĄTKOWE jest to, że to klub z Cracova, miejsca WYJĄTKOWEGO dla wielu Polaków - nie tylko tych z południa kraju - WYJĄTKOWY, bo fanatyczni kibice są z nim na dobre i złe, WYJĄTKOWY, bo żaden klub w Polsce nie ma tylu zgód i ma tylu wrogów co przyjaciół !!!
Wiadomość zmieniona (10-07-04 00:47)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)